Τα τρία παιδιά του Πρίγκιπα Γουίλιαμ της Ουαλίας με την Κέιτ Μίντλετον προορίζονται για το θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Αν το βασιλικό ζευγάρι έχει αξιοποιήσει αρκετά κομμάτια από τα μεγαλύτερα παιδιά τους για τα επόμενα, τότε μπορείτε κι εσείς.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τα πάντα από την αρχή ή να επιλέξετε τα πιο ακριβά πράματα για να υποδεχτείτε το μωρό σας με ένα μεγαλοπρεπές καλωσόρισμα.

Χρωματολόγιο για γαλαζοαίματους

Είναι ενάντια στη βασιλική παράδοση οι γονείς να μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους πριν από τη γέννηση. Αν σας διακατέχει ανυπομονησία και το έχετε μάθει ήδη, είστε περισσότερο σαν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Αν και η ίδια γνώριζε ότι θα αποκτήσει γιους, δεν μπορούσε να το αποκαλύψει σε κανέναν. Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ από την άλλη, δεν ήξεραν το φύλο για κανένα από τα τρία παιδιά τους – και δεν ήθελαν να το μάθουν κιόλας.

Τα δωμάτια του Τζορτζ και της Σάρλοτ στο παλάτι του Κένσινγκτον είχαν κατά βάση το ίδιο ουδέτερο χρωματολόγιο. Αυτό δεν άλλαξε με τον ερχομό του μικρού Λούις. Φανταστείτε ένα λαμπερό, γεμάτο φως δωμάτιο, με κυρίως λευκά ή κρεμ έπιπλα και μερικές πινελιές σε γαλάζιες αποχρώσεις.

Άλλωστε μιλάμε για την Κέιτ Μίντλετον. Η Πριγκίπισσα των παστέλ δεν θα σχεδίαζε ένα παιδικό δωμάτιο με θέμα Paw Patrol. Αν και στο εξοχικό τους καταφύγιο στο Anmer Hall, τα παιδικά δωμάτια του Τζορτζ και του Λούις είναι διακοσμημένα με χαρακτήρες από τα βιβλία της Beatrix Potter.

Το ύφος διακόσμησης που προτιμά γενικά είναι στην πραγματικότητα πολύ παρόμοιο με το ενδυματολογικό της στυλ. Της αρέσουν τα απλά, κλασικά και κομψά πράγματα.

Αρχοντικά υλικά, έπιπλα και υφάσματα

Λίγο πριν γεννηθεί ο πρίγκιπας Τζορτζ, η τότε Δούκισσα του Κέιμπριτζ απαθανατίστηκε από το φακό των παπαράτσι στα βρεφικά είδη με τη μητέρα της. Ανάμεσα στις αγορές της ήταν ένα παραδοσιακό λευκό ψάθινο καλάθι για να κοιμάται το μωρό της τις πρώτες μέρες.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πυροδότησαν τεράστια αύξηση στις πωλήσεις του καλαθιού. Όταν η Σάρλοτ ήταν μωρό, η πριγκίπισσα φωτογραφήθηκε καθισμένη σε μια μικροσκοπική ταιριαστή ψάθινη καρέκλα σε λευκό χρώμα.

Η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ που ψωνίζει η Κέιτ Mίντλετον, επεσήμανε ότι ένα κρεβατάκι, μια αλλαξιέρα και μια άνετη πολυθρόνα είναι τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα παιδικό δωμάτιο. Μια λογική προσθήκη στο δωμάτιο της Σάρλοτ ήταν και ο καναπές-κρεβάτι. Αποτελεί ιδανική λύση για να έχετε κάπου να καθίσετε αναπαυτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό μετατρέπεται εύκολα σε κρεβάτι για να έναν ξεκούραστο και άνετο ύπνο κοντά στο μωρό σας, αν χρειαστεί. Η Πριγκίπισσα της αισθητικής διάλεξε επίσης μια κούνια ουδέτερου χρώματος σε λινό ριγέ, καθώς και ασορτί βάση. Έδεσε το σύνολο με μια παιδική πολυθρόνα από ρατάν που αποπνέει ρουστίκ γοητεία.

Μπορείτε να δώσετε χρώμα στο φυσικό γκρι φινίρισμα με έντονα μπλε, ροζ ή κίτρινα ριχτάρια και μαξιλάρια όπως η Κέιτ Μίντλετον. Μάλιστα, εκείνη επέλεξε να στολίσει τον καναπέ με έντονα πουά, φλοράλ και πλεκτά μοτίβα σε απαλούς χρωματισμούς. Φημίζεται για την προσήλωσή της στο διαχρονικό.

Τα παιδιά της έκαναν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις τυλιγμένα σε μια ανοιχτόχρωμη και περίτεχνη, μάλλινη κουβέρτα με κυματιστές άκρες.

Παιχνίδια στο παλάτι

Αναρωτιέστε με τι παίζουν τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας; Τη μέρα που ο Πρίγκιπας Τζορτζ, συνάντησε τον Ομπάμα, φωτογραφήθηκε με το κουνιστό αλογάκι που του είχε χαρίσει 3 χρόνια πριν.

Ο Πρίγκιπας Λούις λατρεύει τους δεινόσαυρους, τα περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα. Μέχρι την ηλικία των τριών ετών, η Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε ότι την κρατούσε σε εγρήγορση με το μικρό του πατίνι.

Η Πριγίπισσα Σάρλοτ δεν αποχωριζόταν την ξύλινη στράτα της στα πρώτα της βήματα. Φτιαγμένες με σταθμισμένη λαβή για να κρατάει τα παιδιά σταθερά, βγαίνουν σε διάφορα σχέδια. Διαθέτουν πολλά διασκεδαστικά στοιχεία μάθησης, όπως τουβλάκια σε σχήματα και ξυλόφωνο.

Το μόνο κορίτσι της οικογένειας έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στο βιβλίο της «Οι Ρόδες του Λεωφορείου». Για τα γενέθλια της, ο τότε πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον της χάρισε ένα βιβλίο με τα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ εξόπλισαν τα παιδικά δωμάτια με παραδοσιακά παιχνίδια αντί για ηλεκτρονικά γκάτζετ όπου ήταν δυνατόν. Το ζευγάρι προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Διαθέτει ακόμη άφθονο εξωτερικό χώρο για να παίζουν τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης μιας κούνιας στην οποία είχαν φωτογραφηθεί με τον πατέρα τους.