Υλικά

  • 6 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκο γάλα
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • Χυμός ενός πορτοκαλιού ή λεμονιού

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά με το γάλα. Συνεχίζουμε προσθέτοντας ένα ένα όλα τα υλικά, χτυπώντας συνεχώς με το μίξερ χεριού μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
  • Αδειάζουμε το ρευστό μείγμα σε στρογγυλό, βουτυρωμένο ταψί με ψηλά τοιχώματα και διάμετρο 30 εκ.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180-200° C για 40-45′ ή μέχρι η πίτα μας να ροδίσει στην επιφάνεια.
  • Σερβίρουμε μόλις κρυώσει σκέτη ή πασπαλισμένη με άχνη και κανέλα.