Αγαπάμε τη Shay Mitchell για πολλούς λόγους, όπως τους iconic ρόλους της στο Pretty Little Liars και το You, το στυλ της και το χιούμορ της. Αλλά οι πρόσφατες συμβουλές της για την αντιμετώπιση του άγχους σε μια σχέση είναι σίγουρα πολύ ψηλά στη λίστα.

Πώς είναι σε θέση να εμπιστεύεται τον σύντροφό της, Matte Babel, ενώ ταξιδεύει με τον Drake, πηγαίνει σε πάρτι και περιτριγυρίζεται συνεχώς από άλλες γυναίκες, όσο εκείνη είναι στο σπίτι με τα παιδιά;

Διαβάστε επίσης: Joe Jonas: Διαζύγιο και συνεπιμέλεια με τη Sophie Turner

Το μυστικό της είναι ότι αγαπάει τον εαυτό της, είναι ανεξάρτητη και αναγνωρίζει την αξία της. Δείτε πώς εφαρμόζει αυτή τη νοοτροπία στη ζωή της και πώς μπορείτε να την υιοθετήσετε κι εσείς:

Από που πηγάζει το άγχος στη σχέση

Έχετε κι εσείς αυτά τα συναισθήματα ανησυχίας, ανασφάλειας και αμφιβολίας που μπορεί να εμφανιστούν σε μια σχέση, ακόμη και αν όλα πάνε σχετικά καλά;

Μπορεί να αναρωτιέστε τι κάνει ο σύντροφός σας όταν δεν είστε κοντά του, να αμφιβάλλετε για τα συναισθήματά του για εσάς, να αμφισβητείτε τη δέσμευσή του απέναντί σας.

Αυτά τα συναισθήματα και οι σκέψεις προέρχονται συνήθως από προσωπικές ανασφάλειες, εμπειρίες από προηγούμενες σχέσεις ή έλλειψη επικοινωνίας. Όταν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, το άγχος μπορεί να μετατραπεί σε αγωνία, αϋπνία και μείωση της αυτοπεποίθησης.

Αν το έχετε βιώσει ποτέ αυτό ή το βιώνετε τώρα, η συμβουλή της Shay είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να ακούσετε.

Τι μας συμβουλεύει η Shay Mitchell

Κι όμως, οι διάσημοι δεν έχουν «ανοσία» στην ανασφάλεια… Η Shay έχει αποκαλύψει ότι στο παρελθόν έχει χάσει τον ύπνο της ανησυχώντας για τις σχέσεις της. Ακόμα και τώρα δυσκολεύεται, επειδή πραγματικά νοιάζεται για το σύντροφό της.

Όμως δεν μπορεί να ζει τη ζωή της ανησυχώντας για το τι κάνει εκείνος κάθε στιγμή της ημέρας. «Όταν αγαπάς πραγματικά κάποιον, θέλεις να περνάει καλά και να είναι ευτυχισμένος, ακόμα κι αν δεν είναι μαζί σου», τονίζει.

«Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τους πάντες γύρω σου το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι το καλύτερο για σένα», προσθέτει.

Άλλωστε, το άγχος δεν πρόκειται να αποτρέψει μια κατάσταση. «Δεν μπορείς να ανησυχείς για κάτι πριν συμβεί. Αντί να ξοδεύουμε χρόνο για να ανησυχούμε για τους άλλους, θα πρέπει να ξοδεύουμε χρόνο για να βελτιώνουμε τον εαυτό μας», υπογραμμίζει.

Η ανεξαρτησία μπορεί νας μας βοηθήσει να νιώσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της σχέσης μας.

Αν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε μια συνεχή κατάσταση άγχους, ανησυχώντας για το τι κάνει ο σύντροφός σας, πώς νιώθει για εσάς και αν η σχέση σας θα διαρκέσει, η Shay λέει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε προτεραιότητες στη ζωή σας.

«Δεν θα έπρεπε να αισθάνεστε έτσι σε μια υγιή σχέση. Αν αισθάνεστε έτσι, τότε ίσως δεν είναι η σωστή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Είναι σημαντικό να αποδεχτείτε πως, τελικά, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Και δεν μπορείτε να εξαντλήσετε την ευτυχία και τον πολύτιμο χρόνο σας προσπαθώντας να αλλάξετε αυτό το αποτέλεσμα.