Πλήθος καλεσμένων υποδέχθηκαν το Kids Radio+

Ακούμε, μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε!

Εγκαινιάστηκε σε μια όμορφη, δροσερή γιορτή με πολλά happenings, η πιο fun-ταστική πλατφόρμα σχεδιασμένη αποκλειστικά για παιδιά, το Kids Radio+, από την Frontstage Entertainment (Μελωδία 99.2, HiT 88.9, En Lefko 87.7, RED 96.3 & Kids Radio 88.6) από την ιδιοκτήτρια του σταθμού Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου.

 To Kids Radio+ αποτελεί την οργανική εξέλιξη του αγαπημένου Kids Radio 88.6, το οποίο έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να το ακούνε 98.400 οικογένειες (min 196.800 ακροατές) κάθε ημέρα και 95.000 unique listeners τον μήνα online (www.kidsradio.com). Επίσης, στο Kids Radio 88.6 συντονίζονται σε εβδομαδιαία βάση 388.000 οικογένειες (min 776.000 ακροατές), ενώ πλέον βρίσκεται στη 2η θέση των ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα που προτιμούν να ακούνε σε ημερήσια βάση οι γυναίκες ηλικίας 33 – 44 ετών.*

Σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, ίδιο με ζούγκλα, η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου υποδέχθηκε τους καλεσμένους της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ζέτα Δούκα, η Νόνη Δούνια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κατερίνα Τσάβαλου , η Μάντυ Περσάκη , η Γιούλικα Σκαφιδά, η Γωγώ Δελογιάννη, ο Δώρος Δημοσθένους και η Μιρέλλα Πάχου. Την εκδήλωση πλαισίωσαν και πολλοί συνεργάτες του Ραδιοφωνικού Ομίλου, όπως ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Έλενα Χαραλαμπούδη.

Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε στο Kids Radio+

Το Kids Radio+, λοιπόν, ξεκινάει το ταξίδι του στον κόσμο των παιδιών και σε όλα όσα μπορούν να κάνουν τον κόσμο του καλύτερο και ποιοτικά ωφέλιμο. Το Kids Radio+ είναι η μεγαλύτερη audio και video συνδρομητική πλατφόρμα, σχεδιασμένη αποκλειστικά για παιδιά, 0 έως 11 ετών. Περιλαμβάνει 300+ παιδικά audiobooks, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές video εκπομπές, που καλλιεργούν τη φαντασία και απαντούν στην περιέργεια των παιδιών, αποκλειστικές συνεργασίες, original περιεχόμενο και πάνω από 25 online radios για κάθε ώρα και περίσταση. Κι όλα αυτά σε ένα απόλυτα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον, χωρίς διαφημίσεις και με έξυπνο γονικό έλεγχο.

Στο Kids Radio+ θα βρείτε: Audiobooks: Τα παιδιά ανακαλύπτουν πρωτότυπο υλικό – που φιλοξενείται αποκλειστικά στο Kids Radio+, από σπουδαίους δημιουργούς και αποκτούν μία τεράστια συλλογή από κλασικά και μοντέρνα audiobooks, της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Γελάνε με την Φανή και τις πρωτότυπες «Συνεντεύξεις με Ζωάκια», καθώς και με τη σειρά «Τα ζώα Τρελάθηκαν!» των συγγραφέων της Ομάδας Κοπέρνικος. Ταυτίζονται με τους ήρωες της σειράς «Μέσα στη Τάξη», του Μάριου Μάζαρη, και απολαμβάνουν τον Αντώνη Παπαθεοδούλου να αφηγείται αγαπημένα βιβλία, που ο ίδιος έχει γράψει, όπως «Οι Καλοί και οι Κακοί Πειρατές». Παρέα με το παπαγαλάκι του Kids Radio 88.6 ταξιδεύουν σε άλλες χώρες και πολιτισμούς, ενώ μέσα από τη σειρά «Ταξίδι στα επαγγέλματα», ανακαλύπτουν με διασκεδαστικό τρόπο τι κάνει ο κάθε επαγγελματίας στον χώρο του.

Videos: Όλα τα ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά videos αποτελούν original περιεχόμενο του Κids Radio+. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τη μαγεία της επιστήμης μέσα από πειράματα της ομάδας Planet Physics, μαθαίνουν εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά κόλπα και γελάνε με το μοναδικό χιούμορ του Magic Tolto και διασκεδάζουν με τους Burger Project. Με τη βοήθεια της εικονογράφου Φωτεινής Τίκκου, ζωγραφίζουν μονόκερους και δράκους ενώ, παρέα με την Δανάη Φούσκα, δημιουργούν ευφάνταστες και εύκολες κατασκευές.

Online radios: Τα παιδιά ανακαλύπτουν πάνω από 25 online ραδιόφωνα, που έχουν δημιουργηθεί για κάθε ώρα και περίσταση. Μαθαίνουν τα διαφορετικά είδη μουσικής, τραγουδάνε αγαπημένες επιτυχίες από ταινίες, χορεύουνε με δημοφιλή τραγούδια, γυμνάζονται μετά μουσικής, έχουν τη δική τους party μουσική, μαθαίνουν τραγουδιστά τις πρώτες τους λέξεις στα Αγγλικά και χαλαρώνουν με white noise.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή! Με εβδομαδιαία ανανέωση audio και video υλικού, από videos μαγειρικής και χορού μέχρι καινούργια online radios, στα οποία οι παραγωγοί του RED 96.3 μαθαίνουν ροκ μουσική στα παιδιά και οι παραγωγοί του En Lefko 87.7 τους μαθαίνουν τις μουσικές του κόσμου, και πολλά ακόμη. Το Kids Radio+ υπόσχεται να σας εκπλήσσει διαρκώς!

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Kids Radio+ σε υπολογιστές, desktop, laptop, tablet και σε κινητά τηλέφωνα. Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή του Kids Radio+ δωρεάν (iOS και Android) και να απολαύσετε όλο το περιεχόμενο του και offline, στα οικογενειακά σας ταξίδια και όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε δεδομένα.

Kids Radio+

Ακούμε, μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε!

*Στοιχεία από την έρευνα μέτρησης ακροαματικότητας ραδιοφωνικών σταθμών που διεξάγεται από τις MRB & GlobalLinkγια λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ. Τα στοιχεία αφορούν την περίοδο έτους (Week 173 09/01/2023 -Week 215 11/12/2023).