Την Άνοιξη η μέρα μεγαλώνει και τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν στους εξωτερικούς χώρους. Αυτό σημαίνει ότι οι δραστηριότητές τους απαιτούν ρούχα ευέλικτα, άνετα και ποιοτικά, που να εξασφαλίζουν την ελευθερία κινήσεων, αντέχοντας στον χρόνο και τη φθορά. Λίγο μετά την εκκαθάριση που θα κάνουμε στις ντουλάπες μας, έρχεται η ώρα που θα εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα του παιδιού με νέα, βιώσιμα κομμάτια.

Σε αυτό το σημείο της επιλογής καινούργιων ρούχων έρχεται η Mayoral, η κορυφαία εταιρεία παιδικής μόδας στην Ισπανία, με μακρά ιστορία που την έχει καταστήσει διεθνές σημείο αναφοράς. Η ποιότητα των υφασμάτων, η ποικιλία των ενδυμάτων και η άνεση, σε συνδυασμό με τις τελευταίες τάσεις, είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα ρούχα μας και η Mayoral πάντα φρόντιζε για τις καλύτερες λεπτομέρειες.

Για μία ακόμα σεζόν, η εταιρεία επενδύει στην κομψότητα των παιδιών και δεσμεύεται για την άνεσή τους, εξακολουθώντας να διατηρεί εξαιρετικά σχέδια και χρησιμοποιώντας οικολογικά υπεύθυνα υλικά. Επιπλέον, φιλοδοξεί το 50% των συλλογών της να περιέχει υφάσματα από βιώσιμα υλικά και βιώσιμες πηγές έως το 2025. Η γνωστή εταιρεία της Ιβηρικής χερσονήσου αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους γονείς που αναζητούν το καλύτερο για τα παιδιά τους, καθώς στοχεύει πάντα στη μέγιστη άνεση για τα μωρά και τα παιδιά.

Αν ψάχνετε, λοιπόν, νέα κομμάτια για τη ντουλάπα του παιδιού σας, η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 της Mayoral δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις ανάγκες του μικρού σας ζιζανίου.

Total looks, ευέλικτα και ευκολοφόρετα σχέδια για κάθε ηλικία και περίσταση κυριαρχούν στη νέα κολεξιόν, επιβεβαιώνοντας το σλόγκαν της εταιρείας “Mayoral Making Friends”. Ανάλαφρα υφάσματα, έντονα χρώματα και μοντέρνες στάμπες προσφέρουν την καλύτερη σχέση μόδας, ποιότητας και τιμής. Δεν είναι μόνο μία μάρκα για μωρά και νήπια, αλλά περιλαμβάνει επίσης συλλογές για μεγαλύτερα παιδιά που αναζητούν στυλ και άνεση στην καθημερινότητά τους.

Κομψά ρούχα για κάθε κορίτσι από 6 μηνών έως 16 ετών

Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα ρούχα πρέπει να αποπνέουν ανοιξιάτικο αέρα και να είναι προσαρμοσμένα για τις διακοπές των παιδιών, τις υπαίθριες βόλτες τους και την παραλία. Η Mayoral καλύπτει όλες τις ανάγκες, προσφέροντας ευέλικτα ρούχα που είναι κατάλληλα τόσο για την Άνοιξη όσο και για το Καλοκαίρι.

Ό,τι χρώματα κι αν αρέσουν στα κορίτσια σας, από παστέλ, ουδέτερες και απαλές αποχρώσεις μέχρι πιο ζεστά και ζωηρά χρώματα, η συλλογή καλύπτει όλα τα γούστα.

Για τις πιο καλές τους εμφανίσεις, στην αμπιγιέ σειρά χρησιμοποιούνται πιο ιδιαίτερα υφάσματα, όπως σιφόν με κεντήματα, οργάντζα με σταμπωτό σχέδιο, ζακάρ με μεταλλιζέ κλωστή καθώς και υφάσματα από λινό με σατινέ όψη.

Επιπλέον, σταμπωτά υφάσματα με λινή όψη και άλλα με την ίδια αφή που αποπνέουν φυσικότητα και αγνότητα κυριαρχούν στην ανανεωμένη κολεξιόν με casual ρούχα. Τα παντελόνια, ακόμα, ανανεώνονται και έχουν διαφορετικές ποιότητες και ανανεωμένα σχέδια και το καθένα από αυτά έχει πιο ανάλαφρα, ελαστικά και άνετα υφάσματα.

Η Mayoral καινοτομεί για ακόμα μία φορά, ενσωματώνοντας έναν κωδικό QR σε ορισμένα ρούχα, δίνοντας στα κορίτσια πρόσβαση σε ένα βιντεοπαιχνίδι, με θέμα που συνδυάζει τη φαντασία, τη μαγεία και τη φιλία.

Νέες τάσεις που ξεχωρίζουν για τα αγόρια όλων των ηλικιών

Στην αγορίστικη κολεξιόν, η φιλοσοφία της Mayoral παραμένει η ίδια, επενδύοντας στις βιώσιμες ίνες και στην απαλότητα των υφασμάτων. Μιας και ο καιρός βελτιώνεται, τα πιο φωτεινά χρώματα είναι αυτά που ξεχωρίζουν, όπως το γαλάζιο, το κρεμ ή το μπεζ, τα οποία δημιουργήθηκαν για να είναι ιδανικά τόσο για την Άνοιξη όσο και για το Καλοκαίρι, ενώ το τιρκουάζ στη συλλογή Junior προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά.

Για ακόμα μία σεζόν, η Mayoral δίνει όλες τις επιλογές που μπορεί να θέλουμε, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα θεμάτων. Στη συλλογή Baby πρωταγωνιστούν το skateboard, το κάμπινγκ και τα εσπεριδοειδή, ενώ στη συλλογή Mini τα κύρια θέματα για τα μικρά μας παιδάκια είναι τα βιντεοπαιχνίδια, τα ταξίδια και το κάμπινγκ.

Όσο ο καιρός ζεσταίνει, τόσο περισσότερο θα τραβά την προσοχή μας και η πλήρης συλλογή swimwear, που φέτος κάνει τη διαφορά με μια μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπα σχέδια, μεταξύ των οποίων αυτά που έχουν θεματική το σερφ.

Στην αγορίστικη συλλογή παρατηρούμε φέτος και πολλές αμπιγιέ επιλογές. Τα βαμβακερά και τα λινά υφάσματα δίνουν περισσότερο στυλ, με έμφαση όχι μόνο στην άνεση και την κομψότητα, αλλά και στην μεγαλύτερη δυνατότητα συνδυασμού των ρούχων μεταξύ τους.

Τα αγόρια μας φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι θα ξεχωρίζουν χάρη στις στάμπες και τα σχέδια στα πρωτότυπα υφάσματα που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για τα παιδιά μας η σχεδιαστική ομάδα της Mayoral.

Όπως έκανε με την κοριτσίστικη συλλογή έτσι και με την αγορίστικη, η Mayoral εντάσσει το διαδραστικό παιχνίδι στα ρούχα των παιδιών με τον ενσωματωμένο κωδικό QR που οδηγεί σε ένα βιντεοπαιχνίδι που τα παιδιά μας θα λατρέψουν.

Ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή και για τα μωρά μας

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, η Mayoral είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στα μωρά μας με την πιο τρυφερή και άνετη συλλογή στην οποία τα μικρά μας θα αισθάνονται άνετα. Πρακτικά ενδύματα και υφάσματα με βάση το βαμβάκι αποκτούν μεγαλύτερο βάρος στη συλλογή, ενώ η γλυκύτητα και η χαρά βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η νέα συλλογή για τα μωρά είναι αρκετά ανανεωμένη με τις παστέλ αποχρώσεις να κυριαρχούν και να έρχονται σε αντίθεση με άλλα πιο φωτεινά και ζωηρά χρώματα. Επίσης, τα κορίτσια μας πλέον θα έχουν περισσότερες επιλογές στις αποχρώσεις του ροζ χρώματος, ενώ η αμπιγιέ σειρά διευρύνεται και ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας.

Τα ρούχα των μωρών μας γίνονται ακόμα πιο πρακτικά, με ανανεωμένα κουμπώματα στα ρούχα, κάνοντάς τα πιο ευκολοφόρετα και προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση στο μωρό και λύνονται ακόμα και τα δικά μας χέρια.

Η ηγετική αυτή εταιρεία στην παιδική ένδυση προσέχει και πάλι την κομψότητα που θέλουμε να ντύνει το παιδί μας από τα πρώτα του κιόλας βήματα. Νέες κομψές, διασκεδαστικές και πολύχρωμες στάμπες δίνουν ζωντάνια στα ρούχα του παιδιού, ενώ φυσικά υφάσματα έχουν ενσωματωθεί στη συλλογή.

Η καλοκαιρινή κολεξιόν ξεχωρίζει για ακόμα μία φορά, χάρη στις swimwear επιλογές για αγόρια και κορίτσια με περισσότερα χρώματα και οδηγούς που φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Άνεση και σταθερότητα από τα πρώτα κιόλας βήματα

Από την πρώτη κιόλας φορά που θα ξεκινήσουν να μπουσουλούν, η επιλογή του παπουτσιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τα παπούτσια που επιλέγουμε για τα παιδιά μας πρέπει να τους προσφέρουν όχι μόνο στυλ, αλλά κυρίως άνεση και σταθερότητα σε κάθε βήμα. Στη σειρά First Steps βρίσκουμε υποδήματα με υπερυψωμένη μύτη μπροστά αλλά και φτέρνα για την προστασία του ποδιού. Η περιοχή στην οποία ακουμπάει το πέλμα είναι εύκαμπτη για να ευνοείται η κινητικότητα, ενώ υπάρχει και αντιολισθητικό φινίρισμα για μεγαλύτερη σταθερότητα στο πάτημα.

Το πιο σημαντικό; Η συλλογή αυτή είναι κατασκευασμένη χωρίς χημικά, ενώ ο πάτος και η επένδυση εσωτερικά είναι από βιώσιμο επεξεργασμένο δέρμα. Επιπλέον, οι πάτοι είναι αποσπώμενοι, αντιβακτηριδιακοί και εργονομικοί και διαθέτουν το σύστημα comfort shock, το οποίο διευκολύνει το μωρό στο περπάτημα και προσφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών κατά το περπάτημα. Τα παπουτσάκια αυτά φοριούνται πολύ εύκολα και έχουν στρογγυλεμένη μύτη μπροστά για να αφήνουν αρκετό χώρο για τα δάχτυλα των ποδιών.

Για τα μωρά που μόλις άρχισαν τα περπατούν, υπάρχει η ιδιαίτερα εύχρηστη επιλογή του Barefoot. Αυτό το καινοτόμο παπούτσι δίνει την αίσθηση ξυπόλητου ποδιού και σε αντίθεση με τα σχέδια της σειράς First Steps, τα παπούτσια αυτά είναι εντελώς επίπεδα, χωρίς ενισχύσεις. Το μωρό δεν καταλαβαίνει την αίσθηση του παπουτσιού αφού το τελευταίο είναι πολύ ελαφρύ και φαρδύ. Τα σχέδια δεν διαθέτουν μεταλλικά αντικείμενα για την αποφυγή αλλεργιών και έχουν αποσπώμενο επίπεδο πάτο εσωτερικά χωρίς καμάρα και υλικό που αναπνέει για την επένδυση. Τα παπούτσια αυτά είναι η ιδανική επιλογή για το πρώτο υπόδημα του μωρού μας.

Σταθερά και ανάλαφρα βήματα για τα παιδιά κάθε ηλικίας

Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να επιλέξουν τα παπούτσια που προτιμούν από μια συλλογή με δεκάδες επιλογές σε αμπιγιέ, σανδάλια και αθλητικά παπούτσια. Ας μην ξεχνάμε ότι τα υποδήματα δεν είναι λιγότερο σημαντικά από τα ρούχα και η Mayoral μας θυμίζει πολύ καλά πως τα παπούτσια είναι αυτά που ολοκληρώνουν το ντύσιμο. Τα ζωντανά και εντυπωσιακά χρώματα, όπως το φούξια και το χρυσό, ξεχωρίζουν σε αντίθεση με άλλους πιο ουδέτερους τόνους, όπως το εκρού και το λευκό.

Για τα αγόρια, το πράσινο και το γαλάζιο είναι μια νέα προσθήκη στα χρώματα της συλλογής που μπορούν να επιλέξουν.

Η εταιρεία δεν ξεχνά ποιες είναι οι τάσεις στα παπούτσια και το denim πρωταγωνιστεί αυτή σεζόν σε διαφορετικές αποχρώσεις σε κλασικά sneakers, εσπαντρίγιες, αλλά και σε μπαλαρίνες και σανδάλια. Και σε αυτή τη συλλογή παπουτσιών η άνεση και η προστασία του ποδιού παραμένουν προτεραιότητα.