Τον Απρίλιο, οι καμπαρντίνες μας αρχίζουν και κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους, όπως επίσης και μια ολόκληρη λίστα από ανοιξιάτικες τάσεις ομορφιάς που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Αυτή είναι η τέλεια εποχή για να τολμήσετε κάτι νέο στο στιλ σας, όπως να πειραματιστείτε με τις αποχρώσεις στα νύχια. Από τους ψυχρούς τόνους και το ρομαντικό λιλά μέχρι το σκούρο καφέ και τις λάμψεις, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για το ανοιξιάτικο μανικιούρ. Εμείς συγκεντρώσαμε τις 5 επικρατέστερες προτάσεις χρωμάτων που θα βλέπετε παντού όλο τον Απρίλιο και θα φέρουν… την άνοιξη στο μανικιούρ σας!

Διαβάστε επίσης: Πλεξίδα ψαροκόκκαλο- Βήμα βήμα πώς θα τη φτιάξετε τέλεια

Ψυχρά μπλε

Τι καλύτερο από το να υποδεχτείτε τον Απρίλιο με γαλάζιες αποχρώσεις όπως ένα κλασικό baby blue βερνίκι; Αυτό το χρώμα φαίνεται εκπληκτικό σε κάθε τόνο δέρματος και μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους. Επίσης, οι ψυχρές αποχρώσεις είναι ιδανικές για να τις συνδυάσετε και με φλοράλ prints που… μυρίζουν άνοιξη!

Σκούρα καφέ

Τα φωτεινά παστέλ χρώματα μπορεί να είναι ιδανικά για τις περισσότερες από εμάς που θέλουμε ένα άκρως ανοιξιάτικο μανικιούρ, αλλά το σκούρο καφέ ήρθε για να μείνει και να αλλάξει την εικόνα που είχατε μέχρι τώρα για τα νύχια της άνοιξης. Φαίνεται ότι οι σκούρες, σοκολατένιες αποχρώσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και τους πιο ζεστούς μήνες. Προτιμήστε τες χωρίς κάποιο σχέδιο, για να χαρίσετε πόντους κομψότητας στην εμφάνισή σας.

Glitter

Τίποτα άλλο δε «φωνάζει» πολυτέλεια από ένα μανικιούρ με λάμψη. Αυτόν τον Απρίλιο, γιατί να μην δοκιμάσετε ένα σχέδιο στα νύχια που θα έχει glitter ως έναν τρόπο για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα;! Προτιμήστε το είτε σε όλη την επιφάνεια των νυχιών είτε σε ένα μόνο σημείο με μια ουδέτερη βάση από κάτω.

Κίτρινο

Το κίτρινο θεωρείται «δύσκολο» χρώμα για τα νύχια, επειδή είναι τόσο εξωστρεφές και εντυπωσιακό. Ωστόσο, φέτος τον Απρίλιο, το κίτρινο σε όλες τις αποχρώσεις του, από τις πιο ανοιχτές μέχρι τις πιο σκούρες, έρχεται στο προσκήνιο. Εάν είστε λάτρης των γήινων χρωμάτων, οι τόνοι του κίτρινου δεν απέχουν πολύ από αυτά. Για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα παστέλ κίτρινο που είναι τόσο κομψό για την άνοιξη ή ένα έντονο κίτρινο που είναι πιο «ζωηρό».

Λιλά

Είναι το χρώμα που θα δείτε πολύ σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού παραδόξως ταιριάζει με όλα. Μπορεί να συνδυαστεί με το φούξια ή το παστέλ ροζ, για να δημιουργήσει ένα παιχνιδιάρικο combo, ενώ μπορείτε να το «παντρέψετε» και με φλοράλ σχέδια. Φυσικά, εάν είστε πιο μίνιμαλ, μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνο του χωρίς κάποιο σχέδιο.