Υλικά

1 κ.σ. ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι ή λάιμ
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 πρέζα μπούκοβο
Λίγη σάλτσα ταμπάσκο
400 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
8 τορτίγιες
½ μαρούλι iceberg, τεμαχισμένο
12 φετες αβοκάντο
200ml sour cream
200ml σάλτσα

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Ανακατέψτε το λάδι, το χυμό λεμονιού ή λάιμ, το σκόρδο, το τσίλι και το ταμπάσκο. Ανακατέψτε τις γαρίδες και αφήστε τις στην άκρη για 5 λεπτά.

Βήμα 2ο

Ζεστάνετε τις τορτίγιες σε ένα τηγάνι. Τηγανίστε τις γαρίδες με τη μαρινάδα.

Βήμα 3ο

Συναρμολογήστε τα τακος σας. Βάλτε μια κουταλιά γαρίδες σε κάθε ζεστή τορτίγια, 3 φέτες αβοκάντο. μαρούλι και sour cream και σάλτσα.