Το μεγάλο come back της Ελένης Μενεγάκη στους τηλεοπτικούς μας είναι γεγονός. Η παρουσιάστρια τη νέα σεζόν επιστρέφει στο κανάλι από όπου ξεκίνησε την πορεία της, στο MEGA.

Αυτήν την ώρα, στο Βοτανικό κήπο πραγματοποιείται η εκδήλωση με αφορμή την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και το in.gr βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα γίνονται. Όπως αποκάλυψε η ίδια, η πρεμιέρα θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου. Χαλαρή και με χιούμορ περιέγραψε πώς έζησε τον έναν χρόνο μακριά από τα πλατό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πως ένιωσε όταν συμφώνησε με το Μεγάλο Κανάλι.

Στο MEGA ήταν τα πρώτα μου βήματα

«Είμαστε όλοι μια παρέα. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι αποστάσεις. Όταν λείπεις ένα χρόνο δεν γίνεται να βγεις τελευταίος. Είμαι ξεκούραστη. Στο MEGA ήταν τα πρώτα μου βήματα. Θυμάμαι έντονα ανεμελιά. Δεν είχα ευθύνες. Τώρα είναι αλλιώς», είπε αρχικά.

Στη συνέχει σημείωσε: Μια χρόνια ξεκούρασης. Δεν ήξερα που θα πάω. Μια χρόνια στα τυφλά αλλά είχα την ευκαιρία να δω την τηλεόραση από έξω. Όταν είσαι μέσα τους βλέπεις όλος αλλιώς. Λόγω Covid όλοι μέσα ήμασταν. Εγώ είμαι ο άνθρωπος που ανοίγει την τηλεόραση μόλις ανοίξει το μάτι του. Έκανε σε όλους εντύπωση που ήμουν σπίτι. Σαν να έβλεπαν έναν κλέφτη. «Μαμά είσαι εδώ;», με ρωτούσαν. Ήταν λίγο μουδιασμένοι όλοι για κάποιο διάστημα. Το ξεχνάγαμε. «Εδώ είσαι έλεγαν; Πού να πάω;», ρώταγα. Σε τόση ησυχία ήταν πολύ καινούργιο για μένα».

Γύρισα όταν έβαλα την υπογραφή μου τον Απρίλιο

Το πρωί ήθελα να δω τα ενημερωτικά, να δω τι έγινε να έχω μια πρώτη εικόνα. Αν είμαι σπίτι θα κάτσω να δω και τα ψυχαγωγικά. Όταν σταμάτησα δεν ήξερα πως θα νιώσω. Ήταν πολύ ιδιαίτερη χρονιά. Όταν γύρισα ένιωσα σαν να μην είχα φύγει ούτε μια μέρα. Γύρισα όταν έβαλα την υπογραφή μου τον Απρίλιο. Όταν ξεκίνησα να πηγαίνω στο γραφείο δεν ένιωσα ότι σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Ακολουθώ τα λόγια μου. Πριν δέκα χρόνια αν δεις συνεντεύξεις μου έλεγα πάντα ότι αγαπώ να κάνω αυτό. Δεν μου αρέσει να κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα μαζί. Αυτό θέλει ο κόσμος από εμένα. Χαμόγελο και χαλαρότητα», συμπλήρωσε.

Σίγουρη ήμουν μόνο για την Ελιάνα

Μιλώντας για τους συνεργάτες της ανέφερε: «Τον Απρίλιο ξεκινήσαμε τρία άτομα, εγώ η αρχισυντάκτρια και ο παραγωγός μου. Τα πράγματα έχουν τη στιγμή τους και γίνονται όλα σωστά. Χαίρομαι να ξεδιπλώνονται και να δείχνουν τα ταλέντα που έχουν μέσα στην εκπομπή. Το πρώτο τηλέφωνο που πήρα ήταν ο Σάββας Πούμπουρας. Όταν συζητάγαμε έλεγα ότι θέλω να κάνω μια παρέα που να αισθάνομαι ότι παίζουμε στα ίσα ότι θα είναι όλοι με όρεξη και έντονη διάθεση. Τα ονόματα που είχαμε πει ήταν αυτά. Δεν ξέραμε ποιος έχει συμβόλαιο ή όχι. Και ο Θοδωρής μου. Για τον Κουτσογιαννόπουλο που είναι ο μόνος που λείπει. Σίγουρη ήμουν μόνο για την Ελιάνα, είχαμε πει αν γυρίσω ξανά θα συνεργαστούμε. Ήθελα κάποιον της ενημέρωσης και μίλησα με τον Γιάννη Μούτσιο, όπως θέλει να τον λέμε».

Θυμίζουμε ότι με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσιος.