Η Παιδική Θεαμάτων δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη για τα παιδιά και το θέατρο. Όντας 15 χρόνια στο χώρο των παιδικών εκδηλώσεων δημιουργεί θεατρικές παραγωγές με έντονο εκπαιδευτικό χαρακτήρα συνδυασμένες πάντα με την ψυχαγωγία των παιδιών.
Στην Παιδική Θεαμάτων βλέπουν το θέατρο… μέσα από τα μάτια των παιδιών».  Έρχονται στο σχολείο σας ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους σε παραμυθένιες ιστορίες. Η θεατρική τους στέγη είναι πάντα διαθέσιμη για να πραγματοποιήσετε την επίσκεψή σας και να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις τους (Κατόπιν συνεννοήσης).
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Όχι στη Βία, Ναι στη Φιλία- Εικαστικό-θεατρικό δρώμενο
Μία εικαστική προσέγγιση όπου μέσα από την διάδραση με τους ηθοποιούς, από προβολές video και παρουσιάσεις έργων γνωστών ζωγράφων γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά του εκφοβισμού στο σχολείο.
Ο Βασιλιάς της Αλήθειας – Ανθρωπο-Κουκλοθέατρο
Βραβευμένη στο Μέγαρο Μουσικής
Θεατρική διασκευή για παιδιά, του παραμυθιού «Ρουμπελστίνσκιν» των αδερφών Γκρίμ. Ανατροπές και κωμικά στοιχεία διασκεδάζουν τα παιδιά, μαθαίνοντάς τους να μην λένε ψέματα.
Tο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 13.000 παιδιά και συνεχίζεται για 4η χρονιά.
Το Στρουμπουλό Τερατάκι – Ανθρωπο-Κουκλοθέατρο
Θεατρική διασκευή για παιδιά, του ομώνυμου παραμυθιού της Κατερίνας Μαρκαδάκη. Μία χαριτωμένη προσέγγιση στην ισορροπημένη παιδική διατροφή.
Μαγικά πειράματα με τον Δόκτωρ Βρασίδα
Θεατρική παράσταση για Επιστήμη και τεχνολογία
Μια παράσταση που θα βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν τα φυσικά φαινόμενα του περιβάλλοντος μέσα από το παιχνίδι και τα ασφαλή πειράματα.
Στα Ίχνη του Άι Βασίλη – Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση
Απρόοπτες καταστάσεις, ανατροπές, κωμικοί διάλογοι και μαγική ατμόσφαιρα συνθέτουν το σκηνικό μιας όμορφης Χριστουγεννιάτικης ιστορίας!!
τηλ.: 210 7238 561, 210 7247 726
e-mail:info@paidikitheamaton.gr