Όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει, η θερμοκρασία γίνεται πολύ πιο ευχάριστη, τα χρώματα του ουρανού πληθαίνουν και η ζωή στο Αττικό Πάρκο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα: τα ζώα αφυπνίζονται και η δραστηριότητά τους αυξάνει. Η οικογένεια του Πάρκου επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του να το γνωρίσουν στα καλύτερά του, τις τελευταίες ώρες πριν από τη δύση του ηλίου.

Γι’ αυτό και κάθε Τετάρτη του καλοκαιριού, ξεκινώντας από τις 24 Ιουλίου, μετά τις οποιεσδήποτε πρωινές σας δραστηριότητες ή το γραφείο, αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώσει στο μεγαλείο της Φύσης:με μία ευχάριστη βόλτα στα 200 στρέμματα του Αττικού Πάρκου, χωρίς πλήθη και ζέστη, ανακαλύψτε τα 2.000 ζώα από 350 είδη που φιλοξενούνται εκεί και γνωρίστε τα μέσα από τις άκρως ενδιαφέρουσες αλλά και επιμορφωτικές ιστορίες των ίδιων των φροντιστών τους.

Ελάτε μετά τις 18:30 και εκμεταλλευτείτε την καλοκαιρινή προσφορά μειωμένου εισιτηρίου τις Τετάρτες στο Αττικό Πάρκο: 11 ευρώ για όλους! Ξεκινήστε τη βόλτα σας από τους νεοαφιχθέντες και παιχνιδιάρηδες Μυρμηγκοφάγους, θαυμάστε τον Ακίντα -το μικρό μας Λιονταράκι- να σκαρφαλώνει στο safarijeep του χώρου του, εντυπωσιαστείτε από τους αρχέγονους Δράκους του Κόμοντο και πολλά άλλα που μόνοι σας θα ανακαλύψετε. Είναι σίγουρο ότι θα ξυπνήσει μέσα σας το παιδί που πάντα είσαστε και θα φύγετε ψυχικά ανανεωμένοι!

Για να κλείσετε εντυπωσιακά το σούρουπο στο Πάρκο, στις 20:00 γνωρίστε την ομορφιά της Φύσης μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Δελφινιών μας, πίνοντας την κρύα μπύρα σας και απολαμβάνοντας τραγανιστή πίτσα.

Ωστόσο, λόγω της δεδομένης χωρητικότητας του χώρου των Δελφινιών, την ξεχωριστή αυτή εμπειρία κάθε Τετάρτης θα έχουν την τύχη να ευχαριστιούνται μόνο 1.000 άτομα κάθε φορά. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης μέσω του νέου συστήματος e-ticketing του Αττικού Πάρκου στο http://eticket.atticapark.com/login.aspx?lang=gr

Η προσφορά ισχύει από Τετάρτη 24 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη του Αυγούστου, πλην της Τετάρτης 14/08/2013. Το πάρκινγκ, όπως πάντα, είναι ελεύθεροΠερισσότερες πληροφορίες: www.atticapark.com