Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον δημοσιεύουν την πρώτη φωτογραφία του γιου τους!

Ο 49χρονος ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ και το 30χρονο μοντέλο Ρόζι Χάντινγκτον έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Ιούνιο! Το 30χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Τζάκ Όσκαρ Στέιθαμ, ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός με μια τρυφερή φωτογραφίας στο Instagram.

Από τότε το ζευγάρι φροντίζει να κρατάει το μωρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο πριν λίγες η πανέμορφη μαμά, παρουσίασε για μια δεύτερη φορά τον μικρούλη Jack ( έξι μηνών πλέον) με μια εντυπωσιακή φωτογραφία που δημοσίευσε μέσω Instagram.

Το πρώην μοντέλο Victoria’s Secret, 30 ετών, πόζαρε με υπερηφάνεια και χαρά να επιβιβάζεται σε ένα αεροπλάνο κρατώντας αγκαλιά τον μικρούλη Jack.

Και προς τέρψη των followers της (που είναι σχεδόν οκτώ εκατομμύρια), δημοσίευσε και μια ακόμη φωτογραφία σε ένα πολυτελές μπαλκόνι στο Μαϊάμ, φορώντας ένα μικρό μαύρο μπικίνι και με άψογο κορμί, έξι μόλις μήνες μετά τη γέννα.

Πάντως όπως ομολόγησε η διάσημη μαμά στο Harper’s Bazaar, τον καιρό αυτό απλώς απολαμβάνει τη μητρότητα. «Έχει σίγουρα αλλάξει πολύ ο τρόπος που σκέφτομαι σχετικά με την δουλειά μου. Είναι η πρώτη φορά που απέχω, τόσο πολύ από τη δουλειά, αλλά και η πρώτη φορά που είμαι απόλυτα ευτυχισμένη με αυτό που έχω»!