Πατέρας 6 παιδιών, του 9χρονου Μάντοξ, του 8χρονου Παξ, της 6χρονης Ζαχάρα, της 4χρονης Σιλό και των 2χρονων διδύμων Νοξ και Βιβιέν, ο Μπραντ Πιτ παραδέχεται πως παντρεύτηκαν με την Αντζελίνα μετά από απαίτηση των παιδιών τους: «Οφείλω να παραδεχτώ ότι δεχτήκαμε πίεση από τα παιδιά μας. Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο πολλά σήμαινε για εκείνα να παντρευτούμε, όμως τελικά δεν είχαμε αντιληφθεί πόσα πολλά σήμαινε και για εμάς τους ίδιους».
Για την πατρότητα: «Τώρα νιώθω πως είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Τα παιδιά με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω ποιο είναι το σωστό πλαίσιο της ζωής ενός άντρα».
Για τις συνεχείς μετακινήσεις της οικογένειας: «Το ότι κατά καιρούς μένουμε σε διαφορετικά μέρη είναι η καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά μας. Υπάρχουν πολλά περίεργα που αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας, όμως αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης».
Για τον τρόπο ανατροφής τους: «Αυτή την περίοδο, η Mama (έτσι λέει χαϊδευτικά την Αντζελίνα), δουλεύει πολύ, αλλά πάντα η μέρα μας αρχίζει με όλη την οικογένεια στο τραπέζι για πρωινό. Είναι χάος και ευτυχία μαζί».
Για τη γυναίκα του: «Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω κάνει είναι να έχω δίπλα μου μια καλή μητέρα για τα παιδιά μου. Φυσικά και πάντοτε θα αποζητώ την αποδοχή της. Η Άντζι είναι δύναμη, ενδιαφέρεται βαθιά για όλα. Θέλω να είναι περήφανη για τον άντρα της».