H ζωή της 33χρονης Ζιζέλ Μπούντχεν μοιάζει με παραμύθι. Όταν ήταν μόλις 14 ετών, ένας εκπρόσωπος πρακτορείου μοντέλων την «ανακάλυψε» σε εμπορικό κέντρο στην πατρίδα της, τη Βραζιλία, και σύντομα εξελίχθηκε σε ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. 

Έχει φωτογραφηθεί για χιλιάδες εξώφυλλα περιοδικών, έχει διανύσει χιλιόμετρα στην πασαρέλα, έχει υπάρξει το «πρόσωπο» των μεγαλύτερων οίκων μόδας, ενώ το συμβόλαιό της με το διάσημο οίκο εσωρούχων Victoria’s Secret είναι το ακριβότερο που έχει υπογραφεί ποτέ από τοπ μόντελ. 

Αλλά και η προσωπική της ζωή είναι παραμυθένια. Μετά από μια θυελλώδη σχέση με τον σταρ του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Ζιζέλ γνώρισε το σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι και μετά από δύο χρόνια, το Φεβρουάριο του 2009, παντρεύτηκαν.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2009 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Μπέντζαμιν, ενώ στις 5 του προηγούμενου Δεκεμβρίου γεννήθηκε η κόρη τους Βίβιαν Λέικ

Το σίγουρο είναι ότι η Ζιζέλ έχει ένα λόγο παραπάνω να πρέπει να διαιωνίσει τα γονίδιά της. Ίσως έτσι ο κόσμος γίνει ομορφότερος!!!