Νέα, όμορφη, επιτυχημένη κι ερωτευμένη: Η Μπιγιόνσε Νόουλς είναι μόνο 31 χρόνων, έχει κερδίσει μέχρι τώρα 17 βραβεία Grammy, έχει τραγουδήσει αμέτρητες παγκόσμιες επιτυχίες και τα άλμπουμ της έχουν κάνει ρεκόρ πωλήσεων. Αυτό, όμως, που την κάνει να λάμπει από ευτυχία και δηλώνει ότι δεν συγκρίνεται με τίποτα στη ζωή της είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Τζέι-Ζ. Η μικρή Μπλου Άιβι, που ήρθε στον κόσμο μόλις πριν από 1 χρόνο, είναι ο ουσιαστικός λόγος που κάνει τη μαμά Μπιγιόνσε να αισθάνεται μοναδικά.

«Είναι αυτή που μου… δείχνει το δρόμο, είναι η καλύτερή μου φίλη», δηλώνει η διάσημη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στη Vogue. «Είχα μια πολύ δυνατή επικοινωνία με το παιδί μου», λέει για τη στιγμή της γέννησης της κόρης της το Γενάρη του 2012. «Όταν είχα συσπάσεις, ένιωθα σαν να έσπρωχνα το παιδί μου για να περάσει μέσα από μια πολύ βαριά πόρτα. Και φανταζόμουν ότι αυτό το πολύ μικρό πλασματάκι κάνει μόνο του όλη τη… δουλειά, οπότε δεν με ενδιέφερε καθόλου ο δικός μου πόνος… Μιλούσαμε! Το ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά ήταν έντονη η επικοινωνία που ένιωθα ότι είχαμε», εξομολογείται με τρυφερότητα.

Η ευτυχισμένη μαμά εκμυστηρεύτηκε ότι η μέρα της γέννησης της Μπλου Άιβι είναι η πιο σπουδαία της ζωής της. Και κάθε μέρα από τότε και μετά, είναι καλύτερη χάρη στη μικρή. «Αισθάνομαι ότι πλέον υπάρχει κάτι που με κρατάει διαρκώς προσγειωμένη, ότι τα πόδια μου πατούν γερά στη γη», λέει με ενθουσιασμό. Και συμπληρώνει: «Η οικογένεια ήταν ανέκαθεν για μένα σημαντική. Είχα πάντα δίπλα μου τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον άντρα μου. Γιατί η ζωή είναι κάτι πολύ ουσιαστικό… δεν καθορίζεται από τη δόξα ή τα χρήματα, είναι ανεκτίμητη».