Όμορφη γυναίκα, επιτυχημένη ηθοποιός, «καλή σύζυγος» και ευτυχισμένη μαμά. Η γνωστή σε όλους μας «good wife» είναι παντρεμένη με το δικηγόρο Κέιθ Λίμπερθαλ από το Νοέμβριο του 2007, και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί, τον μικρό Κίραν (17 Ιανουαρίου 2008).

«Από τότε που απέκτησα τον Κίραν, δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα χωρίς να του έχω διαβάσει ένα βιβλίο το βράδυ», εξομολογείται η πανευτυχής μαμά. «Κι αν δεν μπορώ να είμαι εγώ εκεί, θα είναι ο μπαμπάς του ή η μπέιμπι σίτερ. Πάντα κάποιος είναι στο σπίτι για την καθιερωμένη ανάγνωση πριν από τον ύπνο».

Αυτός είναι ο λόγος που οι εβδομαδιαίες επισκέψεις στη βιβλιοθήκη αποτελούν ρουτίνα για την 46χρονη ηθοποιό. «Έχουμε μια υπέροχη, μικρή βιβλιοθήκη στη γειτονιά μας. Μία φορά την εβδομάδα την επισκεπτόμαστε, δανειζόμαστε 7 βιβλία και, επιστρέφοντάς τα, τα αντικαθιστούμε με άλλα τόσα κ.ο.κ.», εξηγεί. «Αν κάποια Δευτέρα δεν πάμε, ο Κίραν παραπονιέται: ‘Μα, σταθείτε! Σήμερα είναι μέρα βιβλιοθήκης’».

Η ευτυχισμένη μαμά εκπλήσσεται διαρκώς με την ακατάπαυστη περιέργεια του 5χρονου γιου της. «Ενθουσιάζεται με τα πάντα γύρω του, και προσπαθώ να δω κι εγώ μέσα από τα δικά του μάτια. Κάθε πρωί ξυπνάει στις 6.00 και αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα. Όλα έχουν γι’ αυτόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από μια σκιά στον τοίχο μέχρι μια αχτίδα φωτός καθώς ξεπροβάλλει το ουράνιο τόξο. Κάθε μέρα είναι μαζί του μια νέα περιπέτεια!», εκμυστηρεύεται η διάσημη μαμά.