Η Μόλι Σιμς, που διανύει το 40ό έτος της ηλικίας της, είναι ηθοποιός και μοντέλο και κατάγεται από το Κεντάκι της Αμερικής. Έχει φιλοξενηθεί επανειλημμένα στο εξώφυλλο του φημισμένου «Sports Illustrated» και έχει πρωταγωνιστεί με επιτυχία σε διάφορες ταινίες και αμερικανικές σειρές. Είναι παντρεμένη με τον αμερικανό παραγωγό ταινιών Σκοτ Στάμπερ από το Σεπτέμβριο του 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί το γιο τους, Μπρουκς Άλαν.

Ο μικρός, που ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2012, είναι πλέον 8 μηνών. Η διάσημη μαμά του, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στο θηλασμό και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θήλασε το μικρό της, παρόλο που είναι υπέρ του θηλασμού και ήθελε πολύ να το κάνει. Ποιο ήταν το πρόβλημα; Ο γιος της τη… δάγκωνε έντονα.

«Αμέσως μετά τη γέννα, όσο ήμουν ακόμα στο μαιευτήριο, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω κάθε δυνατό τρόπο για να θηλάσω, με τη βοήθεια πάντα του νοσηλευτικού προσωπικού», περιγράφει το διάσημο μοντέλο. «Και έλεγα συνέχεια: ‘Θεέ μου, αυτό πονάει πραγματικά πολύ’. Κι εκείνοι μου απαντούσαν: ‘Χμμ, το ξέρουμε!’», συνεχίζει.

Ωστόσο, στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την… πηγή του πόνου, η Σιμς κοίταξε προσεκτικά το στόμα του νεογέννητου και έμεινε έκπληκτη με αυτό που αντίκρισε. «Αναρωτήθηκα απορημένη: ‘Είναι δυνατόν ποτέ να γεννηθεί ένα παιδί έχοντας ένα δόντι;’. Και οι νοσοκόμες μού απάντησαν: ‘Γλυκιά μου, το ξέρουμε ότι είσαι μοντέλο, αλλά… τα μωρά δεν γεννιούνται με δόντια’», λέει γελώντας η όμορφη μαμά. «Εεε, λοιπόν, το δικό μου μωρό φαίνεται πως είναι η εξαίρεση», τους ανταπάντησε.

«Παρ’ όλες τις προσπάθειες -άλλοτε με προστατευτικά καλύμματα θηλής, άλλοτε με θήλαστρα-, συνέχισε να είναι πολύ επώδυνο», εξομολογείται η νέα μαμά. «Ο μικρός μου τρεφόταν κυριολεκτικά σαν βαμπιράκι για τρεις ολόκληρους μήνες. Τόσο άντεξα να τον θηλάζω, μέχρι που αποφάσισα να σταματήσω αυτή την τόσο επίπονη διαδικασία… και ομολογώ ότι είμαι περήφανη για την απόφασή μου, δεν άντεχα άλλο», συμπληρώνει χαμογελώντας η Σιμς.