Η Καμίλα Άλβες-Μακόναχι είναι η επιτομή της σέξι μαμάς. Λίγες μέρες πριν, το διάσημο μοντέλο έκανε τη θριαμβευτική επιστροφή του στο κόκκινο χαλί, όχι με μία αλλά με δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η νέα μαμά, μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του Λίβινγκστον, του τρίτου παιδιού της, στις 28 Δεκεμβρίου του 2012, εμφανίστηκε στο QVC Red Carpet Event στο Μπέβερλι Χιλς φορώντας μια ολόσωμη μαύρη σατέν φόρμα, που αναδείκνυε τις υπέροχες αναλογίες της.

Την επόμενη μέρα, ο φακός την απαθανάτισε στα Independent Spirit Awards μαζί με το σύζυγό της, Μάθιου Μακόναχι, με μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Escada, μια τουαλέτα σε κοραλλί χρώμα με μεγάλο σκίσιμο, ένα λευκό clutch από δέρμα φιδιού, πλατφόρμες στην ίδια απόχρωση και κοσμήματα H. Stern.

Ως πολυάσχολη πλέον μαμά τριών παιδιών, όμως, τι έχει να μας πει για την τόσο γεμάτη καθημερινότητά της;

«Καταγράφω τα πάντα σε λίστες, γιατί έχω τόσα πράγματα να κάνω κάθε μέρα που δεν τα προλαβαίνω αν δεν οργανωθώ», είπε σε συνέντευξή της.

«Πολλά πράγματα τα ανακαλύπτεις εκ των υστέρων», σχολιάζει η όμορφη μαμά για τη μητρότητα, που διανύει πλέον το 31ο έτος της ηλικίας της. Και συνεχίζει: «Ωστόσο, δεν πρόκειται να σας τα αποκαλύψω ακόμα».

Ένα πράγμα, όμως, που αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας αφορά τις πολύ ευτυχισμένες στιγμές που βιώνουν στο σπίτι με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον 4χρονο Λεβί και την 3χρονη Βίντα: «Είναι δύο μικροί κλόουν… με κάνουν να γελώ πολύ κάθε μέρα!». Μάλλον αυτό είναι το… μυστικό της ομορφιάς της, θα προσθέσουμε εμείς!