Επιδεικνύοντας την κομψή σιλουέτα της, η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο γνωστού αμερικανικού περιοδικού Fitness, φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι. Στη συνέντευξη που φιλοξενείται στις σελίδες του, η 32χρονη μαμά εξομολογείται πώς έχασε 28 ολόκληρα κιλά μετά τη γέννηση της κόρης της Μπλου Άιβι 2 χρόνια πριν. Να τι λέει για…  

τη σιλουέτα της μετά το παιδί: «Δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης, επειδή είχα προγραμματίσει ένα σόου μόλις 3 μήνες μετά, το οποίο εννοείται ότι δεν γινόταν να αναβληθεί για κανένα λόγο. Ωστόσο, δεν είμαι από τη φύση μου ιδιαίτερα αδύνατη. Είμαι από τις γυναίκες που πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά για να διατηρούνται σε φόρμα».

… το τι συμβουλεύει τις νέες μαμάδες: «Δεν ισχύουν για όλες μας τα ίδια πράγματα. Είναι καλό να είσαι υγιής και να φροντίζεις τον εαυτό σου, αλλά κυρίως να είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και να κάνεις όλα αυτά με τα οποία νιώθεις χαρούμενος».

… το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Ακολουθούσα μια ολιγοθερμιδική διατροφή. Έκανα αποχή από το κρέας αντικαθιστώντας το με πολύ ψάρι, ενώ αντί για ρύζι και ζυμαρικά έτρωγα μόνο κινόα. Δεν παρέλειπα ποτέ το πρωινό, το οποίο περιελάμβανε 1 ομελέτα μόνο με ασπράδια και 1 smoothie  λαχανικών ή δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλών λιπαρών. Για γεύμα και δείπνο, κατανάλωνα 1 μερίδα ψάρι με σαλάτα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας προσπαθούσα να ενυδατώνομαι αρκετά».

… το μέτρο σε μια δίαιτα: «Αφήνω πάντα το περιθώριο στον εαυτό μου να έχει μία ελεύθερη μέρα μέσα στην εβδομάδα, οπότε θα μπορώ να τρώω ό,τι θέλω. Συνήθως επιλέγω λίγη πίτσα, που είναι και η αγαπημένη μου λιχουδιά».

… το αν θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά: «Φυσικά! Σκέφτομαι ότι μια καλή χρονική περίοδος θα είναι αμέσως μετά την παγκόσμια περιοδεία μου. Και τότε, βλέπουμε…».

… το ρόλο της μαμάς: «Λατρεύω τη μητρότητα! Τρελαίνομαι να ακούω τη μικρή να με αποκαλεί ‘μαμά’ κάθε φορά που χρειάζεται οτιδήποτε. Με κάνει να νιώθω ότι έχω έναν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Και απολαμβάνω όλα εκείνα για τα οποία οι φίλοι μου με είχαν προειδοποιήσει ότι θα είναι κάπως δύσκολα στη διαχείρισή τους».

… τις εκπλήξεις της μητρότητας: «Αυτό που μου έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη έκπληξη είναι το γεγονός ότι αυτό το μικρό πλασματάκι μού έχει διδάξει τόσα πράγματα. Είναι μόνον 2 ετών και έχω μάθει τόσα πολλά για τον εαυτό μου από εκείνη. Η εγκυμοσύνη -και κατά συνέπεια η γέννα- ήταν ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου, και ο ερχομός της Μπλου με έκανε να τον αντιμετωπίσω. Τώρα μόνο αναγνωρίζω τη δύναμη που έχω. Μου έμαθε να εστιάζω σε όσα έχουν πραγματική σημασία, όπως είναι η οικογένεια, και να απολαμβάνω την κάθε στιγμή, γιατί ο χρόνος κυλάει απίστευτα γρήγορα, και μαζί του η ζωή μας όλη!».