Η 37χρονη μαμά, σε πρόσφατη συνέντευξή της, δήλωσε ότι ο ερχομός του τρίτου παιδιού της στις 27 Σεπτεμβρίου του 2012 συμπλήρωσε για εκείνη το παζλ της οικογενειακής της ευτυχίας. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό Ράιαν Φιλίπε: τη 13χρονη Άβα Ελίζαμπεθ και τον 9χρονο Ντίκον.

«Από τη στιγμή που το μωρό μας ήρθε στον κόσμο, ξεχνάω τα πάντα. Στ’ αλήθεια, αυτό το παιδί μού έχει κλέψει το μυαλό», εξομολογείται η πανευτυχής μαμά για το γιο που απέκτησε από το δεύτερο γάμο της με το νυν σύζυγό της Τζιμ Τοθ. «Ούτε τις φίλες μου δεν ‘θυμάμαι’ πια», συνεχίζει. «Αλλά, φυσικά, δεν μπορείς να τα προλάβεις όλα, όταν είσαι μαμά 3 παιδιών».

Το να καταφέρει καθημερινά να τα βγάλει πέρα με τα 3 παιδιά της είναι σαν να τρέχει συνεχώς στο μυαλό της μια ταινία: «Πού είναι η Άβα; Είναι οκ. Τέλεια. Πού είναι ο Ντίκον; Είναι οκ. Τέλεια. Πού είναι ο Τένεσι; Είναι οκ; Ναι. Τέλεια. Και πάλι πίσω στην Άβα… δεν τελειώνει ποτέ».

Πέρα, όμως, από τη ζωή της ως μαμά, η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε και για τις πολυαγαπημένες της φίλες Ντρου Μπάριμορ και Κάμερον Ντίαζ. «Είναι και οι δυο τους τόσο χαρισματικές και αστείες, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Είναι τόσο ωραίο να κάνω παρέα με την Ντρου, μιας και οι δυο μας γεννήσαμε πρόσφατα, οπότε η μία συμπαραστέκεται στην άλλη», περιγράφει για την 37χρονη Μπάριμορ, που έφερε στον κόσμο την κόρη της Όλιβ το περασμένο φθινόπωρο. «Και η Κάμερον είναι τόσο ευχάριστος και λαμπερός άνθρωπος, που πάντα σου μεταδίδει τη θετική της ενέργεια».

«Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς τις κολλητές μου!», παραδέχεται συγκινημένη. «Είναι εκείνες που κυριολεκτικά με… σηκώνουν από το κρεβάτι, με βάζουν για μπάνιο, με ντύνουν και μου λένε: ‘Έλα, μπορείς να το κάνεις’, μου βάζουν τις γόβες και με βγάζουν από το σπίτι!», συμπληρώνει η όμορφη μαμά.