Η 37χρονη σταρ και ο 34χρονος άντρας της είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης, όπως δηλώνει πρόσωπο από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η Γουίνσλετ, που έχει βιώσει τη μητρότητα άλλες δύο φορές στη ζωή της, έχει δύο παιδιά από τους προηγούμενους γάμους της: τον 9χρονο γιο της Τζόι, από το γάμο της με το Σαμ Μέντες, και τη 12χρονη κόρη της Μία Χάνεϊ, από τον πρώτο της γάμο με το σκηνοθέτη Τζιμ Θρέπλετον.

Σε μια συνέντευξή της λίγα χρόνια πριν, μετά το δεύτερο διαζύγιό της, η διάσημη ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει πολλά παιδιά: «Ελπίζω ότι θα κάνω κι άλλα παιδιά… δεν ξέρω αν θα είναι άλλο ένα ή άλλα δύο, αλλά πραγματικά το όνειρό μου είναι να έχω μια μεγάλη οικογένεια!».

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε τη σχέση του το φθινόπωρο του 2011, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ένα χρόνο μετά, το Δεκέμβριο του 2012. «Η Κέιτ ξέρει πόσο πολύ ο Νεντ θέλει να γίνει πατέρας. Πιστεύει ότι μαζί θα κάνουν το πιο χαριτωμένο μωρό, οπότε είναι στα άμεσα σχέδιά τους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, μέχρι το τέλος του χρόνου. Το να αποκτήσουν το δικό τους παιδί είναι η βασική της προτεραιότητα», δήλωσε τότε φιλικό τους πρόσωπο.

Τελικά, τα ευχάριστα νέα τούς πρόλαβαν… Με το καλό, λοιπόν! (photos: abacapress)