Η 35χρονη ηθοποιός και μαμά του μικρού Ξαβιέ αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της, δηλώνοντας ότι δεν μετανιώνει καθόλου που αποφάσισε να αναλάβει μόνη της την ανατροφή του παιδιού της.

«Δεν έχω χώρο για κανέναν άλλον στη ζωή μου εκτός από το γιο μου, οπότε δεν νομίζω ότι θα λειτουργούσε η συμβίωση με κάποιο σύντροφο. Ανέκαθεν πίστευα ότι θα είμαι μόνη μητέρα, κι όταν έμεινα έγκυος απλά επιβεβαιώθηκα. Είχα από μικρή αυτογνωσία, οπότε ήμουν προετοιμασμένη θεωρητικά. Και οφείλω να ομολογήσω ότι τώρα το απολαμβάνω!», είπε στους δημοσιογράφους.

Όσον αφορά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, η ευτυχισμένη μαμά δήλωσε ότι «ήταν η πιο ήρεμη και γαλήνια φάση της ζωής της». Κι όταν ρωτήθηκε για τον πατέρα του Ξαβιέ παρέμεινε λακωνική.

«Δεν θεωρώ ότι είναι μια πληροφορία που ο κόσμος χρειάζεται να γνωρίζει. Οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις δεν είναι προς δημοσιοποίηση και δεν αφορά κανέναν τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Υπάρχουν κάποια κομμάτια στη ζωή μας -ανεξάρτητα από το επάγγελμά μας κι αν πρέπει να εκτεθούμε ή όχι- που καλό είναι να τα κρατάμε για τον εαυτό μας».

Και συνεχίζει: «Όταν άρχισα να γίνομαι μέρος της σοουμπίζ, πολλοί συνάδερφοί μου με συμβούλευαν να είμαι φειδωλή στις δηλώσεις μου. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα για σένα, και μετά απομονώνουν τις πληροφορίες και βγάζουν θέματα, κυρίως αρνητικά. Όταν, λοιπόν, ο γιος μου φτάσει στην ηλικία των αναζητήσεων και έχει ερωτήσεις για οτιδήποτε, θέλω να είμαι εγώ αυτή που θα του δώσει τις απαντήσεις, και όχι το Ίντερνετ». «Ως ηθοποιός, που υποδύομαι ρόλους, θέλω να με αντιμετωπίζουν αντικειμενικά και να μην είναι προκατειλημμένοι απέναντί μου επειδή θα υπάρχει παραφιλολογία γύρω από την προσωπική μου ζωή!», προσθέτει με ειλικρίνεια η όμορφη μαμά. (photos: x17agency)