Η 32χρονη ποπ σταρ είναι μητέρα δύο παιδιών, του 8χρονου Σιν Πρέστον, που γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 2005, και του 7χρονου Τζέινταν Τζέιμς, που γεννήθηκε τον ίδιο μήνα της επόμενης χρονιάς.

«Τα αγόρια μου αρχίζουν σιγά-σιγά να διανύουν την περίοδο που δεν θέλουν η μαμά τους να είναι διαχυτική μαζί τους μπροστά στους φίλους τους ή γενικά όταν υπάρχει κόσμος τριγύρω. Πλέον θεωρούν ότι αυτό δεν είναι κουλ!», λέει η Σπίαρς.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, στο τελευταίο της βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι της «Oh La La», που είναι το σάουντρακ για την παιδική ταινία «Τα Στρουμφάκια», επέλεξε τα δύο παιδιά της ως βασικούς πρωταγωνιστές.

«Ο μόνος λόγος που πήρα αυτή την απόφαση είναι επειδή οι γιοι έχουν πάθει εμμονή με την ταινία. Την έχουμε δει ήδη εκατομμύρια φορές και, μόλις έμαθαν ότι θα μπορούσαν να συμμετέχουν στο βίντεο κλιπ, εννοείται ότι έκαναν σαν τρελοί από τη χαρά τους. Εεε, δεν γινόταν να τους στερήσω αυτή την εμπειρία!»

Η ίδια λέει με περηφάνια ότι οι μικροί ήταν «πραγματικά πολύ καλοί» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Ο μεγάλος μου γιος, ο Πρέστον, ήταν άψογος στην εκτέλεση σε οτιδήποτε του ζητούσαν να κάνει».

Και προσθέτει: «Βασικά, υποδύονταν τον ίδιο τους τον εαυτό. Βέβαια, τη στιγμή που εγώ ετοιμαζόμουν για το γύρισμα, δεν μπορούσα να δω τι ακριβώς έκαναν. Ωστόσο, το είδα αργότερα και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα με τις ικανότητές τους. Ήταν αξιολάτρευτοι και με έκαναν να νιώθω πολύ περήφανη μαμά!».