Το απόλυτο fashion icon, η γνωστή σε όλους μας τηλεοπτική Κάρι από την πολυαγαπημένη μας σειρά «Sex and the City», παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Charlie and the Chocolate Factory: The Musical», στο Theatre Royal. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της Μάθιου Μπρόντερικ και ο 10χρονος γιος τους Τζέιμς Γουίλκι.

Και οι τρεις τους έδειχναν λαμπεροί και χαρούμενοι, ενώ πόζαραν στο φωτογραφικό φακό των παπαράτσι. Ο Τζέιμς ήταν ένας μικρός κύριος μέσα στο υπέροχο κοστούμι του, ενώ περπατούσε καμαρωτός στο κόκκινο χαλί, δίπλα στους διάσημους γονείς του. Η όμορφη μαμά ήταν εκθαμβωτική, όπως πάντα, φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα Marc Jacobs.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει για τα παιδιά της: «Κάθε σημείωμα που μου αφιερώνει ο γιος μου είναι και ένα μοναδικό δώρο. Μου γράφει τόσο τρυφερά, αγαπησιάρικα γλυκόλογα, που με συγκινούν απίστευτα».

Όσο για την Ταμπίθα και τη Λορέττα, τις μικρές τους δίδυμες, που στις 22 Ιουνίου έκλεισαν τα 4 χρόνια τους, δήλωσε: «Μου φτιάχνουν διάφορες ζωγραφιές κάθε τόσο… κι αν είμαι μακριά, σε ταξίδι, μου στέλνουν με e-mails υπέροχες φωτογραφίες τους. Τις αγαπώ τόσο πολύ!».