Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό η 40χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο γάμος της με τον Κρις Μάρτιν ήταν ό,τι καλύτερο έχει κάνει στη ζωή της. Το διάσημο ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το Δεκέμβριο του 2003, έχει δύο παιδιά: την 9χρονη Απλ και τον 7χρονο Μόουζις.

«Είμαι πραγματικά πολύ τυχερή που και τα δύο παιδιά μου είναι απόλυτα υγιή, και απολαμβάνω τη μητρότητα και όλη τη διαδικασία της ανατροφής τους. Είναι απίστευτη εμπειρία να τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να διαμορφώνουν τη δική τους μοναδική προσωπικότητα και να είναι ο εαυτός τους».

Και πώς είναι για εκείνη μια ιδανική μέρα; «Θα ήθελα να μπορώ να ξυπνάω χαλαρά, χωρίς άγχος, και να περνάω όλη τη μέρα με την οικογένειά μου, μαγειρεύοντας, παίζοντας, γελώντας, διασκεδάζοντας και κάνοντας βόλτες. Κι αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω τα Σαββατοκύριακα, που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις συνήθως είναι λιγότερες», δηλώνει η όμορφη μαμά.

Φαίνεται, όμως, ότι και ο σύντροφός της τη λατρεύει και δεν διστάζει να το ομολογήσει: «Ήταν για μένα τεράστια ευκαιρία… δεν είναι και λίγο, ενώ ξαφνικά είσαι ένα ‘τίποτα’, να βγεις ραντεβού με μια Οσκαρική νικήτρια. Ας το παραδεχτούμε… είναι σαν να σου πέφτει το λαχείο!».