Είστε εργαζόμενη μητέρα κι αισθάνεστε ενοχικά που λείπετε από το σπίτι πολλές ώρες, μακριά από τα παιδιά; Δεν είστε η μόνη. Όπως φαίνεται, ακριβώς το ίδιο νιώθουν και οι διάσημες μαμάδες, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τα προλάβουν όλα.

Η 39χρονη Βικτόρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, παραδέχτηκε ότι είναι μια πολύ ενοχική μαμά: «Χρειάζεται να κάνεις… μαγικά για να καταφέρεις να ανταποκριθείς και στο ρόλο της εργαζόμενης και στο ρόλο της μητέρας. Είναι εκατομμύρια οι γυναίκες που το κάνουν αυτό καθημερινά, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο, και πράγματι νιώθουμε ενοχές κάθε φορά που έρχεται η στιγμή να ανοίξουμε την πόρτα του σπιτιού και να φύγουμε για τη δουλειά».

Και φυσικά, όπως ισχυρίζεται η ίδια, δεν είναι απλή υπόθεση να μεγαλώνει 4 παιδιά, όση βοήθεια κι αν έχει είτε από τον Ντέιβιντ είτε από τις μπέιμπι σίτερ! Ωστόσο, παρά το υπερφορτωμένο της πρόγραμμα, είναι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος και αισθάνεται ότι είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να συνεχίσει να εργάζεται και να προσφέρει: «Δεν το κάνω μόνο για τον εαυτό μου. Το να εμψυχώνω τις γυναίκες κάνοντάς τις να νιώθουν σέξι και όμορφες φορώντας τα ρούχα μου σημαίνει πάρα πολλά για την ψυχολογία τους. Κι εμένα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τους δίνω δύναμη…».