Η διάσημη μαμά εξομολογείται ότι όταν ήταν 18 ετών αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι και να κοιμάται σε έναν καναπέ στη σχολή χορού, μετά από έντονο καβγά με τη μαμά της για τις επαγγελματικές της επιλογές.

Η 43χρονη σταρ λέει ότι ήθελε πολύ να ακολουθήσει μια καριέρα στη σοουμπίζ, αλλά οι γονείς της δεν το ενέκριναν, οπότε αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να φύγει από το σπίτι.

«Η μαμά μου κι εγώ είμαστε αγύριστα κεφάλια. Εγώ δεν ήθελα να πάω στο κολέγιο, αλλά με ενδιέφερε μόνο να πάω σε σχολή χορού. Οπότε, συγκρουστήκαμε άσχημα…»

«Ξεκίνησα να κοιμάμαι στον καναπέ ενός στούντιο χορού. Μπορεί να ήμουν άστεγη, αλλά της έλεγα: ‘Αυτό πρέπει να κάνω’».

Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός μέχρι να έρθει η πρώτη επαγγελματική πρόταση. «Λίγους μήνες αργότερα προσλήφθηκα σε ομάδα χορού στην Ευρώπη. Όταν επέστρεψα, έγινα ‘Ιπτάμενο Κορίτσι’ και μετακόμισα στο Λος Άντζελες. Όλα έγιναν μέσα σε 1 χρόνο».

Βέβαια, η ίδια λέει ότι στην αρχή μισούσε το L.A.και της πήρε αρκετό καιρό μέχρι να εγκλιματιστεί στο lifestyle του Χόλιγουντ, ως παιδί μεγαλωμένο στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

«Τώρα πια λατρεύω το Λος Άντζελες, αλλά και πάλι δεν μου δίνει την ενέργεια που ένιωθα στο Μπρονξ. Όλη αυτή τη δύναμη που χρειάζομαι για την καθημερινότητά μου, την έπαιρνα από τη γειτονιά μου».

Όσον αφορά τη μητρότητα και τα δύο της δίδυμα παιδιά, το Μαξ και την Εμ, που είναι πλέον 5 ετών, ελπίζει ότι θα αποτελέσει καλό παράδειγμα ως μαμά και θα τους μάθει την εργατικότητα και την ηθική.

«Σκέφτομαι διάφορα για το πώς θα τους διδάξω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου για τις αξίες της ζωής. Ωστόσο, έμαθα και κάτι όσον αφορά τα παιδιά και την ανατροφή τους: Δεν κάνουν αυτά που τους λες, αλλά αυτά που σε βλέπουν να κάνεις».

«Όταν εγώ ήμουν παιδί, έβλεπα τους γονείς μου. Ο μπαμπάς μου δούλευε τα βράδια και καταλάβαινα ότι προσπαθούσε πολύ για την οικογένειά του. Η μαμά μου, από την άλλη, έκανε δύο δουλειές: ήταν ντίλερ της Tupperware και υπάλληλος σε σχολείο. Αυτό που ένιωθα ήταν ότι δεν πρέπει να τους απογοητεύσω. Και ήμουν πειθαρχημένη από πολύ μικρή…».

Έτσι, λοιπόν, κατάφερε σήμερα να είναι μία από τις πιο διάσημες performer στην παγκόσμια βιομηχανία της σοουμπίζ. Γιατί, εκτός από επιτυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, είναι και σχεδιάστρια μόδας αλλά και τηλεοπτική παραγωγός!