Δύο παιδιά είναι καλύτερα από ένα για τη διάσημη ηθοποιό, όταν σκέφτεται πώς βίωσε εκείνη τα δικά της παιδικά χρόνια.

«Ήμουν μοναχοπαίδι, και ένιωθα πολλή μοναξιά», λέει σε πρόσφατη συνέντευξή της σε μεγάλο περιοδικό μόδας. «Για ορισμένους ανθρώπους αυτό θεωρείται ευτυχία, αφού λατρεύουν την ανεξαρτησία που τους προσφέρει, αλλά εγώ θα ήθελα τα παιδιά μου να περιστοιχίζονται κι από άλλα παιδιά. Ίσως δύο παιδιά θα ήταν καλά, ώστε να είναι το ένα κοντά στο άλλο στην πορεία της ζωής τους, να κάνουν πράγματα μαζί, να μάθουν να μοιράζονται και να είναι δοτικά. Οπότε, όταν και αν κάτι τέτοιο πρόκειται να γίνει, απλά θα συμβεί!», εξηγεί η 38χρονη μαμά ως προς τα σχέδιά της για την οικογένειά της με τον άντρα της Γουίλ Κόπελμαν.

Ωστόσο, δεν διστάζει να εξομολογηθεί ότι η ανατροφή και το μεγάλωμα της 10 μηνών πλέον κόρης της Όλιβ δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο: «Έχω να καταθέσω ότι χρειάζεται διαρκή προσπάθεια και πάρα πολλή υπομονή. Λατρεύω τον άνθρωπο που έχει πει ότι ‘το να μεγαλώνεις παιδιά είναι σαν να φοράς την καρδιά σου έξω από το σώμα σου’. Είναι ό,τι πιο εύστοχο έχω ακούσει ποτέ για τη μητρότητα, η πιο όμορφη και τέλεια αναφορά. Έχω πολύ άγχος για το αν τα κάνω τα πράγματα σωστά, προσπαθώντας να της εξασφαλίσω ένα ασφαλές, στοργικό και ισορροπημένο περιβάλλον. Αλλά παράλληλα και χαρούμενο, ευχάριστο και προσγειωμένο».

Και συμπληρώνει: «Φυσικά, στο τέλος, μετά από όλες αυτές τις ανησυχίες, απλά έχω τον ίδιο, τυπικό και κοινό σε όλους τους γονείς φόβο για τα παιδιά τους: Μήπως κάποια στιγμή απογοητευτούν… ». (photos: abacapress.com)