Μπορεί να έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, αλλά το γεγονός αυτό αφήνει παντελώς αδιάφορο το 12χρονο γιο της Ρενέ-Τσαρλς.

«Με βεβαιότητα μπορώ να ομολογήσω ότι δεν είμαι η αγαπημένη του τραγουδίστρια», παραδέχεται η διάσημη μαμά σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Ευτυχώς, παραμένω η αγαπημένη του μαμά… κι αυτό είναι το ζητούμενο για μένα».

Βέβαια, το τελευταίο της single «Loved Me Back to Life» φέρει την υπογραφή της γνωστής στιχουργού και τραγουδίστριας Σία Φίρλερ από την Αυστραλία, η οποία έγραψε και το hit της Ριάνα  «Diamonds», που ο μικρός λατρεύει, και αυτό τον εντυπωσίασε ιδιαίτερα.

«Μου λέει: ‘Αποκλείεται!’», δηλώνει χαμογελώντας η διάσημη μαμά. «Δεν μπορούσε να το πιστέψει, γιατί δεν θεωρεί ότι η μαμά του είναι κουλ όπως η Ριάνα. Οπότε η αντίδρασή του ήταν γεμάτη έκπληξη: ‘Τι; Η Σία σού έγραψε τραγούδι; Κάποιο λάθος θα έγινε… δεν μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό. Μάλλον, δεν θα ήταν και στα καλύτερά της!’. Πάντως, της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Προφανώς, η συνεργασία μαζί της μας βοήθησε πολύ ως οικογένεια!», προσθέτει χαριτολογώντας.

Η Σελίν Ντιόν εκτός από το γιο της Ρενέ-Τσαρλς, έχει και άλλα δύο παιδιά, τον Έντι και το Νέλσον, που είναι δίδυμα και σύντομα θα γιορτάσουν τα 3α τους γενέθλια. Πατέρας των παιδιών είναι ο καναδός τραγουδιστής και μάνατζερ της διάσημης γυναίκας του, ο 71χρονος Ρενέ Αντζελίλ, ο οποίος και ανακάλυψε το ταλέντο της όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών! (photos: abacapress.com)