Είναι διάσημη, καταξιωμένη και πάνω απ’ όλα ευτυχισμένη! Η 49χρονη ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική Vogue, δεν δίστασε να μιλήσει για το πολύκροτο διαζύγιό της, αλλά και για το μοναδικό άντρα που μονοπωλεί τα τελευταία 3 χρόνια το ενδιαφέρον της.   Να τι είπε για…

… την υιοθεσία του γιου της Λούις: «Ήθελα απλά να εμφανιστώ σε όλους και να πω: ‘Μαντέψτε!’. Πριν το γιο μου, η δουλειά μου ήταν όλη μου η ζωή… Τώρα πλέον δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φύγω από το σπίτι».

… την απόκτηση κι άλλων παιδιών: «Αν ερχόταν κάποιος και μου έλεγε: ‘Έχεις ακόμα 5 παιδιά’, θα ήμουν απόλυτα εντάξει μ’ αυτό. Περνάω τόσο ωραία με το Λούις. Οτιδήποτε κι αν προκύψει, το αντιμετωπίζουμε ως οικογένεια. Δεν είμαι μόνη μου πια». … το διαζύγιό της από τον ηθοποιό Τζες Τζέιμς: «Όλοι μας σε αυτή τη ζωή ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις επιλογές μας. Εγώ αυτή τη στιγμή ‘βρίσκομαι’ εκεί ακριβώς που ήθελα να είμαι, και δεν κοιτάω πίσω. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που βιώνω σήμερα και νιώθω ευλογημένη που έχω ό,τι έχω. Κανείς μας δεν είναι προετοιμασμένος για όσα του συμβαίνουν. Μπορεί να καταλήξεις κάπου, αλλά τελικά να αποφασίσεις ότι θες να ‘γυρίσεις πίσω’. Ωστόσο, εγώ είμαι πολύ τυχερή, γιατί δεν χρειάστηκε να κάνω πισωγυρίσματα».