Ο «Άγγελος» της Victoria΄s Secret, που κοσμεί το εξώφυλλο του «Cosmopolitan» Νοεμβρίου, μιλάει για το πώς αισθάνεται που θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη και εξομολογείται πώς είναι στις προσωπικές της στιγμές στο σπίτι με τον άντρα της Ορλάντο Μπλουμ.

«Δεν χρειάζεται να νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις τα πάντα. Καλό είναι να αφήνεις τον άντρα σου να κάνει κάποια πράγματα για σένα, γιατί, αν πραγματικά νοιάζεται, θα το θέλει κι εκείνος. Όταν επιστρέφω στο σπίτι, δεν είμαι το ‘αφεντικό’ όπως στη δουλειά – υιοθετώ έναν πιο θηλυκό ρόλο. Βγάζω τα πάντα από πάνω μου και φοράω μόνο τη Stella McCartney μεταξωτή ρόμπα μου. Βάζω το κόκκινο κραγιόν μου ή το κόκκινο βερνίκι νυχιών μου, και έτσι ανεβαίνει η διάθεσή μου. Τα σέξι εσώρουχα είναι αλήθεια ότι κρατούν αναμμένη τη φλόγα στη σχέση. Συλλέγω διάφορα εσώρουχα από τα ταξίδια μου: δαντελωτά, μεταξωτά, ολόσωμα κορμάκια… είναι κάτι σαν ενθύμια», δηλώνει η διάσημη μαμά.

Και προσθέτει: «Ίσως να είμαι πολύ παραδοσιακή, αλλά πιστεύω ότι οι άντρες νιώθουν σημαντικοί όταν τους ζητάς τη βοήθειά τους, αντί να σκέφτεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα εσύ. Το λάθος μου στις σχέσεις ήταν ότι προσπαθούσα πάντα να τα αντιμετωπίζω όλα μόνη μου κι ότι πίστευα πως δεν χρειαζόμουν κανέναν άντρα στη ζωή μου. Αυτό ήταν ομολογουμένως το μεγαλύτερο λάθος μου. Οι γυναίκες γενικά έχουν ανάγκη να νιώθουν ότι αγαπιούνται… κι αυτό είναι κάτι που ‘δουλεύω’ καθημερινά, πιστέψτε με! Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να το καταφέρω».

Τέλος, εξηγεί ότι τόσο η ίδια όσο και ο Ορλάντο προσπαθούν να κρατούν την επαγγελματική τους ζωή μακριά από την προσωπική με κάθε δυνατό τρόπο. Ωστόσο,  τονίζει ότι δεν παραλείπει ποτέ να του εκφράζει το θαυμασμό της για κάθε του επαγγελματική προσπάθεια, όπως π.χ. συμβαίνει και τον τελευταίο καιρό με τη συμμετοχή του στην παράσταση του Μπρόντγουεϊ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», στην οποία εκείνος έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.