Τι να πει κανείς για την Αλεσάντρα Αμπρόσιο; Έχει έναν τρόπο να τα προλαβαίνει όλα, και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία: μόντελινγκ, φωτογραφίσεις, ταξίδια, οικογένεια, μητρότητα!

Μόλις λίγες μέρες πριν, ο πανέμορφος «Άγγελος» βρέθηκε στο Μπέβερλι Χιλς, όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια του διάσημου οίκου Chanel. Η 32χρονη Βραζιλιάνα ήταν εκθαμβωτική για άλλη μία φορά, και οι μεταμορφώσεις της ήταν πραγματικά εντυπωσιακές. Όταν τη βλέπει κανείς να ποζάρει μπροστά στο φακό καταλαβαίνει για ποιο λόγο είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο!

Όμως, δεν είναι μόνο άψογη επαγγελματίας αλλά και φανταστική μαμά. Όταν οι υποχρεώσεις της δουλειάς τρέχουν, εκείνη επιλέγει να μείνει όλη η οικογένεια ενωμένη. Έτσι, λοιπόν, στο shooting της Chanel δεν πήγε μόνη. Μαζί της ήταν και τα υπόλοιπα 3 μέλη της οικογένειας: Ο αρραβωνιαστικός της Τζέιμι Μαζούρ, η 5χρονη Άνια και ο 1,5 έτους Νόα.

Η στοργική μαμά δεν παρέλειπε σε κάθε διάλειμμα να φροντίζει και να παίρνει αγκαλιά την κορούλα της, ενώ μπαμπάς και γιος περίμεναν υπομονετικά να ολοκληρώσει τη φωτογράφιση. Λίγη ώρα μετά, έφυγαν όλοι μαζί για ψώνια παρέα με οικογενειακούς φίλους… (photos: x17agency)