Σε λίγους μήνες το διάσημο μοντέλο θα κρατάει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, που θα είναι το πρώτο με το νέο της σύντροφο Αντουάν Αρνό, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πριν από λίγες ώρες.

«Ένα μικρό αδερφάκι για τα 3 υπέροχα παιδιά της Ναταλίας είναι κάτι που θέλαμε τόσο πολύ: ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!», έγραψε ο πανευτυχής μέλλων μπαμπάς.

Σύμφωνα με τον 36χρονο επιχειρηματία, η σύντροφός του διανύει ήδη το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και όλα εξελίσσονται φυσιολογικά, αν και εκείνος είναι λίγο αγχωμένος με αυτή τη γλυκιά αναμονή.

«Του χρόνου θα έχουμε στην αγκαλιά μας το παιδάκι μας! Το 4ο για εκείνη, το 1ο για μένα… ομολογώ ότι είμαι αρκετά στρεσαρισμένος! Η Ναταλία ένιωθε κάπως εξαντλημένη το πρώτο τρίμηνο, αλλά τώρα είναι όλα μια χαρά…».

Το 31χρονο μοντέλο, που ήταν παντρεμένη επί 10 χρόνια με το δισεκατομμυριούχο γόνο αριστοκρατικής οικογένειας Τζάστιν Πόρτμαν, έχει αποκτήσει μαζί του 3 παιδιά: τον 11χρονο Λούκα, την 7χρονη Νέβα και τον 6χρονο Βίκτορ.

Ο Αντουάν Αρνό, που είναι γιος του ιδρυτή του διάσημου οίκου Louis Vuitton, Μπερνάρ Αρνό, μαζί με την κοινοποίηση του χαρμόσυνου νέου, πόσταρε και μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες με την αγαπημένη του.

«Εύχομαι το μωρό μας να πάρει την ομορφιά της μαμά του (και την καλοσύνη της!) και το χιούμορ του μπαμπά του!!! Και, προς Θεού, με αυτή τη σειρά, όχι με την ανάποδη!!!».    (photos: abacapress.com)