Η διάσημη ηθοποιός, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αμερικανό ηθοποιό Τζον Κραζίνσκι, έχει αρχίσει ήδη να μετράει αντίστροφα τις μέρες για τον ερχομό του στον κόσμο – και, όπως φαίνεται, ο ενθουσιασμός της την ξεπερνάει!

Η πανευτυχής μαμά, θέλοντας να είναι τα πάντα έτοιμα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, φρόντισε να κάνει όλες τις απαραίτητες αγορές για το δωμάτιο της μονάκριβης κόρης της. Και, φυσικά, για την 30χρονη ηθοποιό, η πολυτέλεια αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση στη ζωή της μικρής της πριγκίπισσας, μιας και δεν δίστασε να ξοδέψει το αστρονομικό ποσό των 35.000 δολαρίων, μόνο σε μία της επίσκεψη στα γνωστά βρεφικά καταστήματα «Petit Tresor», στο Λος Άντζελες. Ανάμεσα στα πράγματα που αγόρασε ήταν και μια κούνια έναντι 6.780 δολαρίων, μια αλλαξιέρα έναντι 4.880 δολαρίων, μια πολυθρόνα θηλασμού έναντι 3.650 δολαρίων κι ένα καλάθι έναντι 350 δολαρίων!

Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2010 στο Κόμο της Ιταλίας και μόλις το Σεπτέμβριο του 2013 ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Με το καλό, λοιπόν…      (photo: visual hellas)