Είναι αλήθεια ότι αυτή η διάσημη μαμά είναι από τις αγαπημένες μας. Το στυλ της μοναδικό, ο ρόλος της ως Κάρι Μπράτσο στο «Sex and the City» αξέχαστος και η ζωή της ήρεμη και σταθερή, πράγμα σπάνιο για μια σταρ του Χόλιγουντ. Πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό, αρνείται να επαναπαυτεί, προσπαθώντας διαρκώς να πειραματιστεί σε διάφορα πράγματα. Τελευταίο της εγχείρημα η εμπλοκή της στο χώρο της μόδας, μέσα από τη συνεργασία της με το διάσημο σχεδιαστή Μανόλο Μπλάνικ, αυτή τη φορά όμως με τη δική της υπογραφή.

Η νέα συλλογή παπουτσιών της δημοφιλούς ηθοποιού αποτελεί πλέον πραγματικότητα, και η διάθεσή της θα ξεκινήσει αποκλειστικά από την αμερικανική εταιρεία «Nordstrom» – και διαδικτυακά. Έτσι, θα μπορούμε όλες μας να προμηθευτούμε τις μοναδικές δημιουργίες της και να πάρουμε λίγη από τη λάμψη της και το στυλ της!

Μέχρι τότε, όμως, ας πάρουμε μια πρώτη γεύση, μέσα από το shooting που πραγματοποιήθηκε για το promo της συλλογής «SJP», στο Crosby Street Hotel της Νέας Υόρκης. Είμαστε σίγουρες ότι θα αγαπήσετε κάθε της κομμάτι, ακριβώς όπως αγαπάτε και τη δημιουργό της!