Οι διάσημες αδερφές Κόρτνεϊ, Κιμ και Κλόι Καρντάσιαν εισέρχονται δυναμικά στη βιομηχανία της παιδικής μόδας, με τη συλλογή τους «Kardashian Kids», που απευθύνεται σε μικρές κυρίες ηλικίας έως 24 μηνών. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, πρόκειται για ‘χαριτωμένα σοφιστικέ ρουχαλάκια φτιαγμένα από δαντέλα, ζορζέτα και δερματίνι, με ανάγλυφα μαργαριταρένια κουμπιά, που σχεδιάστηκαν για παιδιά με μοντέρνους γονείς που έχουν άποψη και στυλ’.

Οι τρεις αδερφές του δημοφιλούς αμερικανικού ριάλιτι, που έχουν ήδη ένα κατάστημα ρούχων με την προσωπική τους συλλογή ρούχων, κοσμημάτων και αρωμάτων, εμπνεύστηκαν τη ‘μόδα στο παιδικό ρούχο’ με τον ερχομό της μικρής Πενέλοπε στη ζωή της Κόρτνεϊ μόλις 18 μήνες πριν. Και η Κιμ, όμως, έγινε επίσης μαμά πρόσφατα, φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Νορθ. «Λατρεύω τις ώρες που μοιράζομαι με τη μικρή μου ψάχνοντας τι θα φορέσει… όλα τα κομμάτια της συλλογής μας είναι ό,τι ακριβώς έχω φανταστεί για εκείνη!», εξομολογείται η ίδια.

Όσον αφορά το κόστος τους, θα κυμαίνεται από 15 έως 30 δολάρια και θα διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα «Babies ‘R’ Us» από τις 15 Μαρτίου 2014.