Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσεις τη μέρα σου από το να παίζεις με ένα πιτσιρίκι; Για αυτή τη διάσημη μαμά, δεν υπάρχει, μιας και δείχνει να απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο τη συντροφιά του μικρού της, βγάζοντας φωτογραφίες μαζί του που, φυσικά, μοιράζεται μαζί μας!

Ένα selfie μαζί με το μόλις 8 μηνών Έις είναι το στιγμιότυπο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το σχόλιο «selfie fun», ενώ λίγο μετά σε μια άλλη φωτό βλέπουμε τα ποδαράκια του μικρού, με τη μαμά του να σχολιάζει: «Ο Έις και ο μπαμπάς του είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα φοράνε το ίδιο νούμερο στα παπούτσια. Δεν είναι καν 8 μηνών ακόμα! Ουάου!».

Ακολούθησε και τρίτη φωτογραφία, όπου βλέπουμε μαμά και γιο να αγκαλιάζονται στοργικά στο πάτωμα, μπροστά στην τηλεόραση. «Το American Idol τον μάγεψε», έγραψε η 33χρονη σταρ για το λιλιπούτειο θαυμαστή του γνωστού talent show.

Και φυσικά, για το τέλος, μας άφησε το πιο χαριτωμένο στιγμιότυπο: Τον Έις να παίζει για πρώτη φορά με το Ρόκο! «Μια μεγάλη φιλία γεννιέται!», έγραψε η πανευτυχής μαμά για τον 6 μηνών γιο της καλύτερής της φίλης CaCee Cobb, τη στιγμή που κοιτάζει τρυφερά το γιο της ενώ αγγίζει το χεράκι του.

Η Τζέσικα Σίμπσον, που είναι αρραβωνιασμένη με τον Έρικ Τζόνσον, έχει κι άλλο ένα παιδί, την κόρη της Μάξγουελ, που είναι σήμερα 19 μηνών.