Για το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret, απαραίτητο αξεσουάρ στις καθημερινές μετακινήσεις της αποτελεί η αγαπημένη της τσάντα Miu Miu, που δεν αποχωρίζεται ποτέ. «Δεν είναι και τόσο μεγάλη, αν σκεφτεί κανείς πόσα πολλά πράγματα χωράει», λέει η μαμά της 3χρονης Βαλεντίνα και της 8 μηνών Σιένα, παιδιά που έχει αποκτήσει με το σέρβο μπασκετμπολίστα Μάρκο Γιάριτς. «Κι επιπλέον, είναι μαύρη και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, πρωί-βράδυ», προσθέτει η 32χρονη καλλονή. Τι κρύβει, όμως, στο εσωτερικό της;

Ο κόσμος της μαμάς: «Έχω πάντα μαζί μου το αγαπημένο λούτρινο αρνάκι της Βαλεντίνα, το οποίο λατρεύει και δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όσο για τη Σιένα, προτιμάει την αγαπημένη της καμηλοπάρδαλη – κι εννοείται ότι απαγορεύεται ρητά να λείπει από την τσάντα μου! Και, φυσικά, η πιπίλα της!».

Το μπρελόκ μου: «Κουβαλάω πάντα τα κλειδιά μου σ’ ένα μικρό μπρελόκ-καρδούλα, που είναι δώρο της πολυαγαπημένης μου πεθεράς. Μου το έφερε ως ενθύμιο από ένα ταξίδι της στη Σερβία».

Face Time: «Όταν χρειάζεται να λείπω πολλές ώρες για δουλειά, επικοινωνώ μέσω Skype με τις μικρές από το iPad mini. Θέλω να ξέρω ανά πάσα στιγμή πού βρίσκονται και τι κάνουν!».

Μια νότα Αγγέλου: «Έχω πάντα μαζί μου το αγαπημένο μου άρωμα. Πριν από κάθε φωτογράφιση, φοράω λίγο – μου δίνει μια άλλη αίσθηση!».

Αχ, αυτός ο άντρα μου: «Το πορτοφόλι Marc Jacobs που μου χάρισε ο Μάρκο. Πάντα παρατηρεί τι μου αρέσει σε μια βιτρίνα. Τι να πω; Είναι ένας υπέροχος σύζυγος!».

Γυναικεία υπόθεση: «Δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα μου το iPhone μου, το αγαπημένο μου lip gloss, μια μπάρα δημητριακών, ένα φρούτο, και φυσικά το νεσεσέρ μου με όλα τα απαραίτητα καλλυντικά».