Δέκα μέρες μετά τον περιβόητο γάμο της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ στο Chateau Miraval στη Γαλλία, κυκλοφόρησαν τα πρώτα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Την αποκλειστικότητα έχουν τα περιοδικά Hello και People, τα οποία μοιράζονται τις εικόνες του Μυστηρίου, με τη νύφη να ποζάρει στο εξώφυλλο και των δύο.

Μπορεί το νυφικό της 39χρονης σταρ να είναι δημιουργία του οίκου Versace – και της chief designer Donatella Versace, αλλά η λεπτομέρεια που το διαφοροποιεί κάνοντας το μοναδικό είναι δημιουργία των παιδιών. Κι αυτό γιατί τόσο το πέπλο όσο και η ουρά του έχουν πάνω τις ζωγραφιές τους!

Όπως αναφέρει το People, και τα 6 παιδιά του διάσημου ζευγαριού είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελετή και συμμετείχαν ακόμα και στους όρκους που αντάλλαξαν οι γονείς τους, αφού ήταν εκείνα που τους έγραψαν με τα δικά τους λόγια! Για περισσότερες λεπτομέρειες από το γάμο της χρονιάς, επισκεφτείτε το ακόλουθο link: http://www.gamos.gr/realwedding/article/1930/oles-oi-leptomereies-gia-ton-kryfos-gamos-ths-antzelina-tzoli-kai-toy-mprant-pit/