Οι διάσημες αδερφές Κλόε και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν φιγουράρουν στο εξώφυλλο του περιοδικού Architectural Digest και μας παρουσιάζουν τις πρόσφατα ανακαινισμένες επαύλεις τους, στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Οι γνωστές τηλεπερσόνες αποφάσισαν μετά τον πρόσφατο χωρισμό της Κόρτνεϊ από τον Σκότ Ντίσικ, να γίνουν και γειτόνισσες.     Σε μια έκταση 12.500 τετραγωνικών μέτρων που στεγάζει 9 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, playrooms, σπα και πισίνα οι αδερφές Καρντάσιαν παρά το διαφορετικό γούστο τους, προσέλαβαν τον γνωστό διακοσμητή Martyn Lawrence Bullard που δημιούργησε το σπίτι των ονείρων τους! »Γενικά »φοβάμαι» το χρώμα. Όταν όμως έχεις παιδιά, δεν μπορείς να είσαι ούτε εγωιστής, ούτε  τόσο αυστηρός. Ο Μάρτιν με έπεισε να τολμήσω κάποιες φωτεινές πινελιές στα παιδικά δωμάτιο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό»,ομολογεί η Κόρτνεϊ Καρτντάσιαν, μαμά του 6χρονου Μέϊσον, της 3χρονης Πενέλοπε και του μόλις ενός έτους Ρέιντζ.  

Μπορεί το γούστο τους να διαφέρει, αλλά και οι δύο αδερφές κληρονόμησαν το γονίδιο της τελειομανίας από τη μητέρα τους Κρις Τζένερ.

»Η μητέρα μας, μας έμαθε από πολύ μικρές να δίνουμε πάντα σημασία στη λεπτομέρεια. Και είχε δίκαιο, η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά»!