Στις 18 Αυγούστου του 2015 η 26χρονη Kim Tucci είχε την έκπληξη της ζωής της: η ίδια και ο σύζυγός της, ήδη περήφανοι γονείς τριών παιδιών, πληροφορούνταν από τον γιατρό ότι περιμένουν… πεντάδυμα! Έτσι, μετά από μία καλή εγκυμοσύνη, στις 28 Ιανουαρίου 2016 η Kim γέννησε τα πέντε αγγελούδια της: Tiffany, Penelope, Βeatrice, Allie, και Keith.
H Kim κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της κατανάλωνε 6.000 θερμίδες τη ημέρα, ενώ κατόρθωσε να γεννήσει όλα της τα μωρά μέσα σε μόλις 2 λεπτά! (εντάξει ήταν με καισαρική τομή, αλλά εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό!) 
«50 δάχτυλα χεριών, 50 δάχτυλα ποδιών, 6 καρδιές χτυπούν ταυτόχρονα. Το σώμα μου έδωσε την δυσκολότερη μάχη για να έρθουν στον κόσμο αυτά τα 5 παιδιά» έγραψε η Kim όταν ανέβασε τις φωτογραφίες. «Ότι έκανα, το έκανα γι’ αυτά». Σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας τον Απρίλιο, η Kim είχε δηλώσει πως οι γιατροί της προσέφεραν αρχικά την επιλογή να κρατήσει δύο από τα μωρά της, λόγω σοβαρών προβλημάτων που μπορεί να αντιμετώπιζε η ίδια και τα αγέννητα μωρά κατά την εγκυμοσύνη. «Κανείς δεν πίστευε ότι θα τα κατάφερνα, κι όμως το έκανα» δήλωνε περήφανα.   
Τώρα, η οικογένεια  χρειάζεται ειδικό αυτοκίνητο που να μπορεί να χωρέσει … δέκα ανθρώπους, καθώς ακόμη και για μια τακτική επίσκεψη στον παιδίατρο, απαιτούνται … τρία αυτοκίνητα. Η γιαγιά της Kim, Denis, έχει ξεκινήσει την εκστρατεία GoFundMe για να βοηθήσει την οικογένεια να συγκεντρώσει τα χρήματα για την αγορά αυτού του αυτοκινήτου!

Όσο για την καθημερινότητά της με 8 παιδιά…η ευτυχής μαμά είχε πρόσφατα εξομολογηθεί σε τηλεοπτική συνέντευξή της πως μερικές φορές κλειδώνεται στο μπάνιο και κλαίει στο πάτωμα καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή με οκτώ παιδιά και μάλιστα τόσο μικρά. Είναι χαρακτηριστικό πως εβδομαδιαίως στο σπίτι της Kim  αλλάζονται… 350 πάνες. «Κανείς δεν πίστευε πως θα τα κατάφερνα κι εγώ τα κατάφερα. Νομίζω είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι πραγματικά περήφανη για μένα», είχε πει η Kim. Για να τα καταφέρει με τις καθημερινές ανάγκες τόσων παιδιών, το ζευγάρι λαμβάνει βοήθεια τόσο από συγγενείς όσο και από εθελοντές και όλοι, σε βάρδιες, ταΐζουν, αλλάζουν και κοιμίζουν τα παιδιά.   Η 26χρονη μητέρα και τα πεντάδυμα «πόζαραν» στον φακό της αυστραλής φωτογράφου Erin Elizabeth Hoskins «ντυμένοι» όλοι με παστέλ χρώματα. Απολαύστε τις πανέμορφες φωτογραφίες.