Σας παρουσιάζουμε τον Ryker, ίσως τον πιο μοντέρνο και trendy 4χρονο πιτσιρικά που έχετε δει ποτέ. Μαζί με τη μαμά του Collette Wixom ξεκίνησαν μία σειρά από φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασαν στο instagram, απεικονίζουν τις περιπέτειες του λιλιπούτειου φασιονίστα και όπως ήταν αναμενόμενο… έγιναν διάσημες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Στις φωτογραφίες, όπως θα δείτε, φαίνεται ότι ο Ryker ποζάρει αντιγράφοντας το στιλ των διασήμων, όπως του George Clooney, του Ryan Gosling, του Justin Timperlake, του Ryan Reynolds, του Pharrell, του διάσημου men’s  style blogger Adam Gallagher και πολλών άλλων.
Ωστόσο, μπορεί τα ρούχα του να μοιάζουν ακριβά, σαν εκείνα γνωστών των σχεδιαστών, όλα όμως  είναι επιλεγμένα από πιο οικονομικά καταστήματα όπως Gap Kids, H&M και Zara. Η μητέρα του εμπνέεται από τα editorial μόδας και τις φωτογραφίσεις και προσπαθεί να αντιγράψει τα πανάκριβα look με οικονομικότερες επιλογές. Όπως λέει και στο instagram «Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να έχεις στιλ».
Ο μικρούλης Ryker μπορεί να σας φαίνεται πολύ μοδάτος για την ηλικία του, παρόλα αυτά είναι σαν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του: του αρέσουν τα παιχνίδια και φυσικά οι ζαβολιές!