Κοκτέιλ εξωτικό Υλικά 1 ανανάς  σε κομμάτια 2 γκρέιπ φρουτ ξεφλουδισμένα και σε κομμάτια 1 πορτοκάλι κομμένο σε ροδέλες 3 μέτρια μήλα καθαρισμένα και σε κομμάτια λίγο χυμό λεμόνι 6 κουταλάκια του γλυκού μέλι Εκτέλεση Βάλτε τα φρούτα στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή, εκτός απ’ το πορτοκάλι και κάντε τα χυμό. Βάλτε σε διάφανη καράφα το χυμό και προσθέστε τις ροδέλες πορτοκαλιού. Αν το θέλουν λίγο πιο γλυκό, προσθέστε σε κάθε ποτήρι 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Fruit punch από μήλα κι αχλάδια Υλικά 6 μήλα καθαρισμένα και κομμένα 6 αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα 1 λεμόνι κομμένο στα 8 με τη φλούδα του 100 γρ. σιρόπι ζάχαρης, η 100γρ. καστανής ζάχαρης Εκτέλεση Βάλτε στο μπλέντερ τα φρούτα και αφού γίνουν χυμός, προσθέστε το σιρόπι. Βάλτε το μείγμα σε μπολ για παντς  ή σε ατομικά ποτήρια και σερβίρετε. Banana Colada Υλικά   3 μέτριες ώριμες μπανάνες 1 φλιτζάνι γάλα με 0% λιπαρά 250 γρ. ανανάς σε κύβους 6 κουταλιές γάλα καρύδας 2 κουταλιές ζάχαρη Εκτέλεση Ρίχνετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένας λείος πολτός. Στη συνέχεια προσθέτετε το τρίμμα του πάγου και ξαναχτυπάτε το μείγμα μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά. Τσάι με εσπεριδοειδή Υλικά 1½ φλιτζάνι ζάχαρη 1 λίτρο ζεστό τσάι 1 λίτρο χυμό πορτοκάλι 1 φλιτζάνι . χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale)φρέσκα φύλλα μέντας Εκτέλεση Διαλύουμε τη ζάχαρη στο ζεστό τσάι. Προσθέτουμε τους χυμούς. Το βάζουμε σε μεγάλο μπολ με πάγο και αμέσως πριν το σερβίρουμε, προσθέτουμε τη σόδα και τα φύλλα μέντας. Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια από φρέσκα φρούτα στο μπολ. Κοκτέιλ Ανανά Υλικά  1 φλιτζάνι χυμό ανανά 2 κουταλάκια ζάχαρη άχνη 1 κουταλάκι γρεναδίνη 1 κλαδάκι φρέσκια μέντα παγάκια  Εκτέλεση Ανακατέψτε σε μεγάλο δοχείο με ένα κουτάλι το χυμό, τη ζάχαρη και τη γρεναδίνη μέχρι να διαλυθούν. Έπειτα τρίψτε καλά το εσωτερικό ενός ψηλού ποτηριού με το κλαδάκι της μέντας. Τέλος βάλτε στο ποτήρι τα παγάκια και γεμίστε το με το μείγμα του χυμού. Pink Lady Υλικά  1 1/2 φλιτζάνι γάλα 2 κουταλιές λεμόνι 1 κουταλιά γρεναδίνη 1 κουταλιά ζάχαρη Εκτέλεση Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να θρυμματιστούν τα παγάκια. Στο τέλος σερβίρετε σε ποτήρια κολονάτα για κοκτέιλ. Κοκτέιλ Μάνγκο  Υλικά  500 γραμμάρια ώριμο μάνγκο 500 ml χυμό πορτοκάλι ή λεμόνι 500 ml νερό ζάχαρη ροδέλες πορτοκάλι Εκτέλεση Ανοίγετε το μάνγκο, αφαιρείτε το κουκούτσι, χαράζετε τη σάρκα του σε κύβους και ύστερα την αποκολλάτε από τη φλούδα με ένα μαχαίρι. Ρίχνετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα. Σουρώνετε το μείγμα και το μοιράζετε σε μεγάλα ποτήρια. Γαρνίρετε με τις ροδέλες πορτοκαλιού. Carribean coctail Υλικά 1 ώριμη μπανάνα 1/2 φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκάλι 1 κουταλιά γρεναδίνη (προαιρετικά) παγάκια.  Εκτέλεση Καθαρίζετε την μπανάνα και την κόβετε σε ροδέλες. Στύβετε το πορτοκάλι. Έπειτα ρίχνετε τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα παγάκια ξαναχτυπάτε το κοκτέιλ για 1 λεπτό και σερβίρετε αμέσως.