Βάφτιση

Chocolate Graphics

Κάνε σοκολατένια εν-τύπωση
Chocolate Graphics

Τυπώστε οποιαδήποτε εικόνα, μήνυμα ή φωτογραφία πάνω σε σοκολάτα κάθε σχήματος, μεγέθους, ή γεύσης. Το τελικό προϊόν αποτελείται από 100% σοκολάτα αρίστης ποιότητας και μοναδικής γεύσης.  

Η Chocolate Graphics είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία μιας διεθνούς κατοχυρωμένης πατέντας, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται ψηφιακά η αποτύπωση γραφημάτων υψηλής ευκρίνειας σε σοκολάτα!

Οι αμέτρητοι συνδυασμοί αυτής της δυνατότητας μπορούν να καλύψουν με πρωτότυπο και καλαίσθητο τρόπο ανάγκες προβολής επιχειρήσεων, εταιρικών και προσωπικών δώρων-ευχαριστηρίων ή ακόμα επετείων, δεξιώσεων, εγκαινίων, εορτών κ.λπ.

Επιλέγετε το σχήμα της σοκολάτας (τετράγωνο, κύκλο, καρδιά, οβάλ, αστέρι, λουλούδι, αυτοκίνητο και δεκάδες άλλα), τη γεύση της σοκολάτας (μαύρη, γάλακτος, λευκή, φράουλα), αποφασίζετε το μήνυμα που θέλετε να αποτυπωθεί πάνω σε αυτήν (οτιδήποτε από ένα απλό κείμενο μέχρι πολύπλοκα σχέδια και φωτογραφίες) και τέλος, αν το επιθυμείτε, το συσκευάζετε σε μία από τις πολλές έτοιμες συσκευασίες που σας προσφέρουμε, τις οποίες, σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε να προσωποποιήσετε εκτυπώνοντάς τες και διακοσμώντας τες με κορδέλες, κουφέτα ή ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Στείλτε μας τη δική σας παραγγελία με το μήνυμα ή και τη φωτογραφία σας και εμείς θα αποδώσουμε τη σκέψη σας πάνω στη σοκολάτα!  

Στην Chocolate Graphics σεβόμαστε την επιλογή και την ποσότητα που προτιμάτε και συνεπώς δεν έχουμε επιβάλλει κάποια ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας.

Δημητρακοπούλου 7, Κουκάκι,  
τηλ.: 213 0055754
Λεμεσσός, Κύπρος
τηλ.: +35725773500
e-mail: netsales@chocolategraphics.gr
www.chocolategraphics.gr


Q&A
Είχα σταματήσει να δουλεύω από τότε που έμεινα έγκυος στην κόρη μου, που είναι σήμερα 8 ετών. Όμως, λόγω της οικονομικής κατάστασης, χρειάζε...
Έχω ένα αγοράκι 9 μηνών και ακόμη δεν κοιμάται καλά. Κατά τη διάρκεια της μέρας κοιμάται μόνο ένα μισάωρο στις 11.00 το πρωί και ένα στις 3....
Καλησπέρα έχω ένα γιο 5 1/2 μηνών έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία γυρνάει το κεφάλι δεξιά και αριστερά σαν να ενθουσιάζεται. Επίσης καμία φορ...Gallery
imommy small left arrow
imommy small right arrow
Απρ     28
ημερολόγιο
ημερολόγιο
εγκυμοσύνης
ημερολόγιο
παιδιού