Ο μπαμπάς Χιου Τζάκμαν

Ο διάσημος αυστραλός ηθοποιός είναι γεννημένος μπαμπάς. Γι αυτό και οι παπαράτσι δεν τον βρίσκουν σχεδόν ποτέ μόνο. Πάντα συνοδεύεται από τα δύο υιοθετημένα του παιδιά, το 12χρονο Όσκαρ Μαξιμίλιαν και την 7χρονη Άβα Έλιοτ, ακόμη κι όταν κάνει τζόκινγκ.
20 Νοεμβρίου 2012 | 10:39
Πώς ένιωσε όταν κατάλαβε πως δεν μπορούσε να αποκτήσει δικά του παιδιά: «Ήταν πολύ επώδυνο όταν αναγκάστηκα να παραδεχτώ πως δεν θα αποκτήσω ποτέ δικά μου παιδιά».
Για την απόφασή του να υιοθετήσει: «Δεν είχαμε πρόβλημα με την υιοθεσία, ούτε εγώ ούτε η Ντέμπορα. Άλλωστε, πάντα πιστεύαμε πως θα κάναμε ένα-δύο παιδιά και μετά θα υιοθετούσαμε κι άλλα. Ωστόσο, όταν πια κουραστήκαμε με τις εξωσωματικές, καταφύγαμε αμέσως στην υιοθεσία».
Για τα παιδιά του: «Ούτε που το σκέφτομαι ότι δεν είναι δικά μου. Τόσο η γυναίκα μου όσο κι εγώ πιστεύουμε κατά κάποιον τρόπο στο πεπρωμένο. Τα παιδιά ήρθαν στη ζωή μας όταν έπρεπε να έρθουν».
Γιατί δύο παιδιά: «Είμαστε και οι δύο υπεύθυνοι γονείς και πιστεύαμε πως περισσότερα από δύο είναι πολύ δύσκολο να τα μεγαλώσεις, όταν είσαι υποχρεωμένος να ταξιδεύεις συνέχεια».
Για την πατρότητα: «Είναι η μεγαλύτερη χαρά του κόσμου».
Πρόσφατα Άρθρα
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version