Παρόλο που ήταν υποψήφια για το βραβείο «Καλύτερο Ποπ Άλμπουμ», η Πινκ ήταν απούσα από τα Grammy Awards την Κυριακή, στις 11 Φεβρουαρίου 2013.

Ενώ όλος ο μουσικός κόσμος ετοιμαζόταν πυρετωδώς για το μεγάλο σόου, η 33χρονη τραγουδίστρια προτίμησε να μείνει στο σπίτι της και να χαλαρώσει, απολαμβάνοντας ένα διασκεδαστικό απόγευμα με την κόρη της Γουίλοου.

«Είχα την πιο υπέροχη μέρα. Κεκάκια, τρενάκια, πάρκα, χειροτεχνίες, υπνάκος, φιλιά, αγκαλιές, χορός, μουσική… Η ζωή είναι ωραία», έγραψε στο τουίτερ της κοινοποιώντας και τη χαρακτηριστική φωτογραφία! 

Η Πινκ έχει πουλήσει μέχρι τώρα περισσότερα από 40 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, έχει πάρει 3 Γκράμι, και το 2009 το περιοδικό Billboard την ανέδειξε Νο1 Ποπ Τραγουδίστρια της δεκαετίας. Είναι παντρεμένη με τον οδηγό motocross Κάρεϊ Χαρτ από το Γενάρη του 2006, με τον οποίο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τη Γουίλοου, στις 2 Ιουνίου του 2011. Από τότε, η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να έχει αλλάξει προτεραιότητες, αφού η γέννηση της κόρης της είναι για εκείνη πάνω από οτιδήποτε άλλο.