Άλλο ένα αγοράκι ήρθε στη ζωή της πανέμορφης μαμάς! Το 40χρονο τοπ μόντελ από την Τσεχία βίωσε για τρίτη φορά το θαύμα της μητρότητας, φέρνοντας στον κόσμο το μικρό Έντουρντ. Η Εύα έχει άλλα δύο παιδιά, τον 5χρονο Τζορτζ και το 2χρονο Φιλίπε, που απέκτησε μαζί με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της Γκρεγκόριο Μαρσιάζ.

«Το να είσαι μαμά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου», δήλωσε πριν από λίγους μήνες η εντυπωσιακή ξανθιά της πασαρέλας. «Κάθε μέρα είναι και μία καινούργια, υπέροχη εμπειρία».

Μετά την πρώτη της γέννα, τον Απρίλιο του 2010, η Εύα παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι, προκειμένου να καταφέρει να τα βγάλει πέρα με τις απαιτήσεις σε εργασία και οικογένεια, χρειάζεται βοήθεια. Διαφορετικά, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη!

«Αρχικά, δεν ήθελα να έχω μπέιμπι σίτερ. Είχα αποφασίσει ότι θα τα κάνω όλα μόνη μου. Ωστόσο, η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω πλέον στις εργαζόμενες νέες μαμάδες είναι να μη διστάζουν να ζητήσουν βοήθεια», εξομολογείται. «Πιστεύω ότι η ενασχόληση με την καριέρα μου προσφέρει θετική ενέργεια στο δεσμό μου με το παιδί μου. Η εργασία μου μου παρέχει προσωπική ικανοποίηση, και αυτό είναι κάτι που ‘περνάει’ και στο παιδί μου», προσθέτει η όμορφη μαμά.

Εμείς να της ευχηθούμε να χαίρεται τον τέταρτο «άντρα» της ζωής της και να συνεχίσει να βιώνει την πληρότητα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! (photos: abacapress)