Είναι το απόλυτο fashion icon και μας έχει εντυπωσιάσει αμέτρητες φορές με τις ιδιαίτερες στιλιστικές επιλογές της. 15 χρόνια μετά την επιτυχημένη παρουσία της στη μικρή οθόνη ως Κάρι Μπράτσο στη θρυλική σειρά «Sex and the City», η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο της στη βιομηχανία της μόδας, σχεδιάζοντας την προσωπική της σειρά παπουτσιών με τα αρχικά του ονόματός της «SJP».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Πάρκερ αποφάσισε να κάνει το νέο της επιχειρηματικό βήμα μέσα από τη συνεργασία της με το διάσημο σχεδιαστή Μανόλο Μπλάνικ, μιας και ως τηλεοπτική Κάρι συνέβαλλε ουσιαστικά στην καθιέρωση της συγκεκριμένης φίρμας στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας. Πέρα από τα παπούτσια, θα υπάρχει και μια σειρά με αξεσουάρ, κυρίως από τσάντες και καμπαρντίνες. 

«Με αφορμή το γεγονός ότι ανέλαβα να παίξω το ρόλο της Κάρι, η οποία λάτρευε τα παπούτσια, έχω φορέσει τόσα πολλά διαφορετικά, ώστε να έχω πλέον τεράστια εμπειρία πάνω σε αυτό τον τομέα του απόλυτου γυναικείου φετίχ που στολίζει τα υπέροχα άκρα μας», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε μεγάλο περιοδικό η διάσημη μαμά για όλα αυτά τα χρόνια που έπαιζε στην αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά. «Θα ήταν πραγματικά αδύνατο να μην εξελίξω όλη αυτή τη ‘γνώση’ μου!».

Η Πάρκερ θα εμπνευστεί για τη συλλογή της από την κλασική κομψότητα θρυλικών οίκων, όπως οι Charles Jourdan και Maud Frizon, με σκοπό να παρουσιάσει ‘κάτι διαφορετικό’ ως προς τα σχέδια και τα χρώματα, αλλά και το κόστος. Θα προσπαθήσει να φέρει στα… πόδια μας το ένδοξο αριστοκρατικό παρελθόν σε σχετικά προσιτές τιμές: Γόβες και φλατ από 200 έως 300 δολάρια, και τσάντες που δεν θα ξεπερνούν τα 700 δολάρια.

«Για κάποιον περίεργο λόγο, αισθάνομαι ότι οι γυναίκες προσδοκούν από μένα ένα τέτοιο εγχείρημα εξαιτίας της μακροχρόνιας σχέσης που έχουν αναπτύξει με την Κάρι Μπράτσο. Όσον αφορά τα παπούτσια, σκεφτόμαστε να παντρέψουμε διάφορες νέες αποχρώσεις, κάτι που οι περισσότερες από εμάς δεν ρισκάρουν εύκολα παρόλο που θα επιθυμούσαμε να τα έχουμε στην ντουλάπα μας. Όσο για τις τσάντες, μας αρέσουν πολύ εκείνες που κρατούσαν οι γυναίκες τη δεκαετία μεταξύ ’70ς και ’80ς, με τις πιο θηλυκές και λιτές γραμμές», προσθέτει η όμορφη μαμά.   

Η συλλογή «SJP» θα διατίθεται αποκλειστικά από την αμερικανική εταιρεία «Nordstrom» από τις αρχές του επόμενου έτους!