Ο διάσημος ηθοποιός και επιτυχημένος πλέον σκηνοθέτης, σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε τα πάντα για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα.

Ο 41χρονος σταρ και η γυναίκα του, η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ, είναι δύο πολυάσχολοι γονείς τριών παιδιών: της 7χρονης Βάιολετ, της 4χρονης Σεραφίνα και του μόλις 15 μηνών Σάμιουελ.

«Είναι τόσο γλυκά παιδιά», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Είναι πραγματικά υπέροχο! Το να μεγαλώνεις παιδιά είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος, ή τουλάχιστον το πιο σπουδαίο για εμένα προσωπικά! Ξέρω καλά ότι τα παιδιά μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου, χωρίς να υπερβάλλω καθόλου. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα πράγματα που να με γεμίζουν, αλλά τίποτα δεν συγκρίνετε με αυτές τις τρεις υπάρξεις που δημιουργήσαμε εγώ και η γυναίκα μου μέσα από την αγάπη μας».  

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα αυτό το καλοκαίρι από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, μιας και η αγαπημένη του σύζυγος έχει αναλάβει ορισμένους ρόλους σε ταινίες και θα χρειαστεί να λείπει από το σπίτι.     

«Αυτό που ανακάλυψα για τον εαυτό μου είναι ότι αποδίδω καλύτερα στη δουλειά μου όταν υπάρχει μια σχετική ισορροπία στη ζωή μου», πρόσθεσε ο ευτυχής μπαμπάς. «Εργάζομαι πραγματικά πάρα πολύ σκληρά, γιατί θεωρώ ότι δεν θέλω να ασχολούμαι με τίποτα αν δεν το κάνω όπως πρέπει, με πλήρη αφοσίωση. Ακριβώς το ίδιο πιστεύω και για την οικογένεια. Πρέπει να επενδύεις σε αυτήν και να δουλεύεις σε βάθος για να πετύχει!».

Δεν παραλείπει ποτέ, όμως, να τονίζει ότι η οικογένειά του έρχεται πάντα πρώτη στις προτεραιότητές του: «Αν δεν επιδιώκεις να περνάς χρόνο με τα παιδιά σου, τότε για ποιο λόγο δημιούργησες την οικογένεια εξαρχής; Ορισμένοι άνθρωποι δεν φαίνεται να έχουν χρόνο ούτε καν για αυτό. Εγώ προσπαθώ να εξισορροπήσω τα πράγματα, και με τον καιρό βλέπω πώς εξελίσσονται… Γιατί, φυσικά, δεν έχω τις απαντήσεις για όλα, τα πάντα είναι προς αναζήτηση!». (photos: x17agency, abacapress)