Το Amerigo HSA και το Amerigo HSA I-fix της Inglesina είναι καθίσµατα αυτοκινήτου τελευταίας γενιάς Group 1, σχεδιασµένα για χρήση από τα 9 έως τα 18 κιλά του παιδιού. Εξοπλισµένο µε πρωτοποριακά standard ασφαλείας, όπως το αποκλειστικό σύστηµα απορρόφησης προσκρούσεων HSA, το Amerigo βοηθά τους σηµερινούς γονείς να νιώθουν µεγαλύτερη ασφάλεια κατά τις καθηµερινές µετακινήσεις, καθώς επίσης και στη διάρκεια των µεγάλων ταξιδιών, όπου το µωρό ευνοείται από την εργονοµική γραµµή αυτού του καθίσµατος αυτοκινήτου, από την αναπαυτική επένδυσή του και από τη δυνατότητα ανάκλισης της πλάτης σε τέσσερις θέσεις. Η Isofix εκδοχή του καθίσµατος Amerigo διαθέτει τα ίδια standard ασφαλείας, αλλά το Amerigo HSA Isofix χρησιµοποιείται µόνο σε αυτοκίνητα που έχουν προσχεδιαστεί ειδικά, είτε µέσω του συστήµατος Isofix είτε µέσω των ζωνών ασφαλείας. Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Πολλές θέσεις ανάκλισης

Ο πρακτικός μηχανισμός στο μπροστινό μέρος του καθίσματος, σας επιτρέπει να το ρυθμίζετε στην πιο άνετη θέση, ανάλογα με το αν το παιδί κοιμάται ή είναι ξύπνιο.

  • Επαναστατικό σύστημα απορρόφησης των μετωπικών προσκρούσεων (HSA)

Διαθέτει τo σύστημα απορρόφησης των προσκρούσεων HSA (Hydraulic Shock Absorber), το οποίο επιφέρει μείωση της ενέργειας των μετωπικών προσκρούσεων έως 30%.

  • Σχεδιασμένο να προσφέρει προστασία από τις πλευρικές προσκρούσεις (SΙP)

Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό, ο οποίος προστατεύει από τις πλευρικές προσκρούσεις.

  • Μπορεί να τοποθετηθεί είτε μέσω Isofix, είτε μέσω των ζωνών ασφαλείας του αυτοκινήτου

Μπορεί να τοποθετηθεί σε οχήματα που διαθέτουν σύστημα Isofix, αλλά επίσης μπορεί να ασφαλιστεί απλά με τις ζώνες του αυτοκινήτου.

Τα καθίσματα αυτοκινήτου Amerigo HSA και Amerigo HSA I-fix της Inglesina διατίθενται στα εξής 3 υπέροχα χρώµατα, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας: Marina, Inkiostro & Ribes.

www.inglesina.gr • www.facebook.com/inglesinagr • www.twitter.com/inglesina.gr