Οι περήφανοι γονείς, έχοντας το νεογέννητο διάδοχο στην αγκαλιά τους, έκαναν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν κυριολεκτικά φωτιά. Μόλις 26 ώρες μετά τη γέννηση του γιου της, η πανευτυχής Δούκισσα του Κέμπριτζ δήλωσε: «Είμαστε τόσο συγκινημένοι! Σίγουρα, κάθε γονιός σε αυτό τον πλανήτη ξέρει πολύ καλά πώς αισθανόμαστε εγώ και ο Γουίλ αυτή τη στιγμή».

Όσο για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, αστειεύτηκε λέγοντας: «Ευτυχώς, μοιάζει στην Κάθριν… και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει πιο πολλά μαλλιά από τον μπαμπά του!».

Λίγο πριν αναχωρήσουν από το νοσοκομείο «St. Mary’s» με προορισμό τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, ο πανευτυχής πατέρας πρόσθεσε: «Είναι ένα μεγάλο αγόρι… ακόμα, όμως, δεν έχουμε αποφασίσει ποιο θα είναι το όνομά του».

Η συγκεκριμένη εικόνα του βασιλικού ζεύγους θύμισε την εμφάνιση της Νταϊάνα και του Καρόλου 3 δεκαετίες πριν, κρατώντας τότε το νεογέννητο Γουίλιαμ στην αγκαλιά τους μπροστά στα ίδια σκαλιά του νοσοκομείου «St. Mary’s» το 1982. (photos: x17agency)